» Girl wekend

Haha heter det så? Är inte bäst på engelska vill jag påstå..
Haft sjukt dålig uppdatering men ska ta tag i allt nästa vecka!
Iaf tar lite snabbt vad som händer i helgen och vad jag har gjort de senaste dagarna kommer senare.
I morgon hänger jag med Ebba hem och sover där, Ebba ska göra en super fin sak, kan ni gissa vad? På lördag tar vi bussen in till Skövde och går på matfestivalen. Heliumballongen, är bäst ska ni veta :p haha!
Jag måste sova nu så Godnatt alla som fortfarande inte glömt av min blogg! ❤


» SKOLFOTO!

Åh, skolfoto imorgon. Vet inte vad jag ska ha på mig eller något. Ska bli bra i år, har blivit dålig alla andra år. Hoppas jag fååår stå!


» Tyska ska man ha!

Hahahahahaha, otur alla ni som inte valde tyska, fick se världens bästa film i fredags! :D


» Helgen

I fredags var jag på fest hos Sara. Grymt kul, var kanske lite trött efter skolveckan men fest säger man aldrig nej till! Mycket skratt och dans!
Vart en rolig kväll, blev en hel del bilder kan jag säga, hehe. Alla kanske inte kommer upp här vi får se lite, kommer lägga upp bilder imorgon då jag bloggar på datorn. Här har ni två iaf ❤
Måste ta tag i alla mina läxor nu, ska engagera mig i skolan och få bra betyg!


» -

A friend is somewone who knows the song in your heart & song it back to you when you forgotten the words.


» Ursäkta?

Vill bara säga att jag skrev lite fel i förra inlägget, menade "trött" och inte "stöt".
Här kommer en bild från när jag satt i bussen, haha, enda stället jag ta egopix ❤
Till er som såg mig i måndags de såg nog även att jag hade världens sår under ögat. Är helt överlycklig för den är nästan borta, haha!


» Slänger in ett snabbt inlägg

Dagen har varit bra. Dagarna går skitsnabbt tycker jag! Tycker att det är lite kul med skolan nu, haha. Nörd? Fråga igen nästa vecka så är jag stött på allt!
Hade absolut inget att göra nu så tänkte göra maränger, gott till helgen!
Här har ni iaf dagens outfit!
Hoppas ni haft en bra dag och en bra fortsättning! ❤


» Dagens outfit

Blev bara 20 min orkade verkligen inte träna, kände det direkt benen bara ramlade ihop. 
Har så lite insperation till bloggen så det inte är sant, ska nog ta det lungt ett tag. Kanske gör något inlägg då och då men jag måste finna insperation! 
Här har ni iaf dagens outfit
tröjan är från hm och är typ grön/turkos, byxor från carlstadsdepån, skor coverse

» Skola osv,

Förlåt för dårlig uppdatering de senaste dagarna men har haft fullt upp. I helgen var jag hos Elsa, sov där också sen på söndagen åkte jag på kalas. Sen på måndagen Började vi skolan! Det var faktiskt jättekul! Var så himla nervös men nu är det som vanligt igen. Skolan är skolan och allt är som vanligt igen, eller inte riktigt har börjat två grymma brudar i min klass. Vår klass är den absolut bästa! 
Nu har jag tänkt att träna, zomba, jätterolig träning tycker jag! Jag kör 20 minuter express (tror den heter så) men kör den två gånger för 20min är ju inte så mycket. Prova, du kommer älska det!
 
Tog kort med Felicia igår, kommer upp dagens outfit idag eller imorgon vi får se hur det blir ikväll! 
Har ni haft det bra?♥

» -

I'm not beautiful like you, but i'm beautiful like me ❤


» -

Rykten skapas av avundsjuka, sprids utav hatare, och accepteras utav idioter.


» Konstig?

Har en grymt konstig känsla i kroppen, har det något med att göra att vi börjar skolan imorgon? :/
Usch denna känsla är hemsk, jag kanske är nervös? :o
Är ni nervösa eller spända inför skolan imorgon?

Inspiration, ❤


» -

-


» Dagens outfit

Har nyss tränat, ätit och duschat. Om nån timme drar jag till Elsa.

Här har ni dagens outfit!
Osminkad, jag vet men vem bryr sig?

Har min nya tröja jag köpte när jag var inne i onsdags med Erika.


» 18 augusti ?!

Åh, det är redan 18 augusti, börjar skolan om 2 dagar! Stackars dom som började igår. 
Jag längtar lite till vardagen och få träffa alla kompisar, det sociala lixom. Men att tänka att jag ska gå i skolan, sitta på de hårda stolarna i det kalla rummet, med tråkiga lärare den känslan är inget vidare, men ändå så ser jag fram emot det! Då vet jag att jag alltid har något att göra varje dag, det kommer inte bli att man chillar en dag för den dagen finns inte. Varje dag ska man till skolan, vare sig man vill eller inte. Helgen har man ju men då vill jag umgås med folk, såklart kommer det bli chill-dagar men inte på samma sätt som sommarlovs-chill. HAHA! ''Konstig mening hoppas ni förstår mig ändå'' :p 
 
Sammanfatting: Skönt att vardagen blir som vanligt igen! Sommarlovet har varit toppen men jag är glad att det inte varar förevigt. 
ps. Vad tycker ni om den här bilden? Skulle jag ha kunna den som header? ♥

» 18 augusti ?!

Åh, det är redan 18 augusti, börjar skolan om 2 dagar! Stackars dom som började igår. 
Jag längtar lite till vardagen och få träffa alla kompisar, det sociala lixom. Men att tänka att jag ska gå i skolan, sitta på de hårda stolarna i det kalla rummet, med tråkiga lärare den känslan är inget vidare, men ändå så ser jag fram emot det! Då vet jag att jag alltid har något att göra varje dag, det kommer inte bli att man chillar en dag för den dagen finns inte. Varje dag ska man till skolan, vare sig man vill eller inte. Helgen har man ju men då vill jag umgås med folk, såklart kommer det bli chill-dagar men inte på samma sätt som sommarlovs-chill. HAHA! ''Konstig mening hoppas ni förstår mig ändå'' :p 
 
Sammanfatting: Skönt att vardagen blir som vanligt igen! Sommarlovet har varit toppen men jag är glad att det inte varar förevigt. 
ps. Vad tycker ni om den här bilden? Skulle jag ha kunna den som header? ♥

» Bra, tack, hej!

Mår bra, har det bra, återkommer en annan dag ♥

» Solen skiner och humöret på topp

Godmorgon, ska snart äta frukost. Jättefint väder ute så det blir att sitta ute hela dagen lång.
Bloggar senare idag, Ha en bra dag!


» Kvällsbloggning

Hejsan alla läsare, som fortfarande läser min blogg vill säga, har inte bloggat på länge nu. Ska försöka ta tag i allt på riktigt när skolan börjar och vardagen rullar. 
I måndags som ni vet var jag hos mormor som ni vet och oljade in hennes stacket och ute soffor samt räcket utanför huset. Som tur var var jag inte själv! Hade Matilda som hjälpte mig, hade aldrig klarat det själv. Sen sov jag hos Matilda och sen på tisdagen cyklade jag, Matilda och hennes föräldrar till Tibro och handlade. Cyklade typ 2,4 mil den dagen. Sen skulle mamma och min syster in till stan så då hängde jag med. Köpte ett par tränings shorts och en sport-bh och sen åkte vi till Bik Bok och köpte jeans där och fick en tröja GRATIS! Det är ett erbjudande där just nu, om man köper ett par jeans så får man en tröja upp till 199 kr på köpet. Om man vill ha en tröja för tex 299 kr får man betala mellanskillnaden. Tycker ni ska passa på att åka dit, rea på nästan alla byxor! Jag köpte en nyhet så det var ingen rea men hade kollat på byxorna lite innan så jag visste att det var dom ville ha. 499kr kostade det så tyckte det var ett bra pris för en nyhet samt en tröja. Sen idag hängde jag med Erika till stan, köpte en mobilväska och underkläder samt en t-shirt. Erika handlade på, haha ne men hon köpte skit snygga skor samt en jacka. 
Kan visa lite bilder på det jag köpte imorgon men nu ska jag sova. Det är säkert massa stavfel och konstiga meningar men orkar inte gå igenom det. Sov sött! 
gammal bild

» -

Haha! YOLO


» 13 augusti

Hej, har varit uppe i 2 timmar nu ska snart cykla bort till mormor och måla hennes stackket. Lovade att jag skulle göra det i början av sommaren så det är dags att göra det nu :p
Gammal header

» Svennis cup

När jag var på Svennis cup så var ju vi på disco, utanför var det massa underhållning och bland annat där man kunde köpa "Svennis grejer" jag köpte en vattenflaska. Tyckte den var snygg sen är jag i stort behov utav en ny, samt den var billig, hehe.
Längtar tillbaka till cupen, vill spola tillbaka tiden!


» Köp jag glömt att visa

Jag var ju i Jönköping för ett tag sen men har glömt att lägga upp bild på det.
Så här kommer det !
shorta hm- nagelack kicks- glitter hem&hobby
 
 
Sen köpte jag även en borste, en filt, en grön stickad tröja, underkläder, vita converse!
Tröjan kommer ni se innom en snar framtid!
 
Glittret har jag tänkt att man kan måla naglarna och sendan skätta på glitter i olika färger!

» Myggj*vlar

Idag kom mormor och farmor, farfar och då satt vi och drack te, pratade och hade det trevligt! Vi plockade en massa vinbär. Några kanske åkte ner i magen på en gång, hehe. Nu sitter jag i min säng och smsar, bloggar, lysnar på musik och kliar på mina stackars myggbett..Igår på kräftfisket så hade jag bara crocs på mig och gissa vad jag blev biten?! Jag har 8 st myggbett på ena foten och 6st på den andra sen även 3 på handen. Jag hatar myggor! 
Gå aldrig utan strumpor på kvällen! Vi fick allt några kräftor igår med men defenitivt inte lika många! Jag gillar dom ändå inte så ^^
 
 
 
''Gammal redigerad bild''
 

» Dagens outfit

Så här går jag klädd idag. En Pippitröja som min älskade farmor stickade till mig, tack så jättemycket jag älskar dig! Sen har jag på mig jeansen jag köpte i Italien, dessa är mina nya favoriter för dom är så himla mjuka. Känns som mjukisbyxor kan jag lova!


» -


» Ny profilbild

Ser ni min nya bild? Om inte tryck F5, tycker att denna är lite mer stilren.
Den förra var så gammal och inte jag, känns mycket bättre med en förändring! Hade tänkt att ända header också men då måste jag först byta dator, jobbigt, haha! Ska försöka jobba på en ny kan inte lova att den kommer idag.
Ha en fortsatt fin dag! ♥

» Tv tittande

Haha, dagen spenderas framför tv!


» Vattenmelondrink

Undrar hur det här blir?


» Smink

Härom dagen testade jag att sminka mina ögon helt svarta. Är kanske inte bäst på att sminka men med lite redigering och tålamod tycker jag att en hel del av bilderna blev bra! Tog endast på ansiktet, men vad tycker ni?


» Kräftfiske

Igår var jag på kräftfikse. Jätteroligt att träffa alla igen. Grillade, åkte båt, fiskade kräftor, tände en brasa, åt godis, grillade marchmallows och skrattade en hel del. Några var lite extra glada - If you know what I mean? ;) Haha!
Sommnade till 1-2 så det blev inte så sent, hade match idag också men är inte riktigt helt frisk från förkylningen. Idag är det kräftfiske, igen! Hahah, vi blir nog inte lika många idag men det är bara känslan utav att åka ut i båtarna och dra upp kräftburarna. 
Var nyss ute med båten och sjutsade min syster till hennes kille, älskar att åka båt, var så gött väder!
Världens sötaste hundar!♥

» Dejta sängen - Nu!

Är så jäkla trött, har haft kräftfiske idag och har träffat massa trevliga människor! Bloggar imorgon.


Alltså världens gulligaste valp!


» -

Dream as you will live forever, live as if you'll die today!


» Me want.

Skor, åh det är en sak man inte kan få för många utav. Olika färger, former, mönster, stilar finns så himla många olika skor, vissa är snygga och vissa lite mindre snygga. 
Jeffery Campbell är ett märke som är snyggt rakt igenom! Älskar alla olika modeller. Nästa märkers skor jag ska köpa är just Jeffery, kanske ska vänta tills mina fötter har växt klart först. Det är ju ett rätt så saftigt pris så det är nog bättre att vänta, eller vad tycker ni? ;) 
Dessa skor tycker jag är skit snygga, det är inte Jeffery men älskar mönstret på dom! De är sommriga och det passar utmärkt till en lång blå kläning, kaske en som är kort i fram och lång i bak?
 
 
Jeffery:
Denna är nog min favorit älskar mönstret
Denna är en klar 2:a!
Sen finns det ju sommarmodell på dom, ni ser längst ner till höger. Och de två med päls känns som höst/vinter modellen  vet inte om det är det, har ingen koll  på det :p 

» I taket lyser stjärnorna

Ligger ute och steker samtidigt som jag kollar på film. Kanske inte är så bra för min förkylning så jag drar mig nog in snart. Vill inte bli sjukare än vad jag är, känns lite bättre nu än förut iaf.
Hur har eran dag varit, än så länge?


» Förgår & igår

I Tisdags kväll åkte jag till Elsa, kom dit vid typ 21:30. Vi gjorde inte så mycket bara snackade om allt och inget som har hänt. Sen på onsdagen så åkte vi till Sara och gjorde henne sällskap. När vi har där snackade vi ännu lite till och även gjorde alla tre newspaper nails, mina naglar blev nog sämst.. haha! Sen hade dom fotbollsmatch mot Skara som jag hängade med och tittade på ett tag. Jag hade igentligen match i Falköping men jag har blivit så himla förkyld så jag vill inte träna för då är chansen stor att man blir sjukare. Skulle igentligen träffat Erika idag men mår inte bra och vill inte smitta henne heller! Så idag ska jag bara ligga i soffan och vila. 

» Svar på tal

Fick en kommentar angående om vad för recept jag hade till Cake pop:sen. Så här kommer det! Tog ett recept från recept.nu så lägger upp bilder ni kan kolla på eller bara trycka HÄR för att komma till receptet ^^ 
 
Jag vill bara tilllägga att man måste inte ha rom eller apelsinlikör i.
Jag hade inte det och det smakade bra ändå!
 
Tack för kommentaren! Jag hoppas du blev nöjd med svaret.
Ställ gärna mer frågor, älskar att svara på dom ^^

» Dip dye

Idag har jag gjort om min dip dye, som ni har sett på en del bilder så hade jag ju inget kvar så då åkte vi dit jag gjorde om det. Jag är mer än nöjd! Färgade lite mer denna gång, blev lite starkare färg också.


» Tidsinställt


» Uppskjut aldrig det du skulle göra idag till imorgon.

Hejhej, igår var jag med Erika hela dagen och vi ''lekte'' med våra hår, haha! Vi använde donuts och satte upp håret mitt på huvudet såg för roligt ut alltså! 
Ska till Elsa ikväll och sen ska jag sova där, myys♥
Hon ska spela match nu ikväll så drar till henne efteråt. Måste packa och äta lite snart så jag är klar sen.
Vet ni vad jag gjorde idag? Vi tar det i nästa inlägg.

Har lovat att lägga upp fler bilder från min och Erikas fotodag så här kommer några!
Fler bilder kommer senare ikväll så håll utkik! 

» Cake pops

Här kommer bilder på mina godingar!


» Tillbaka på banan igen

Hej har haft en as rolig helg i Torsby! Var ju som sagt på fotbollscup ''Svennis cup'' med Fmb och shit vad vi har skrattat! Vi van 1 match förlorade 1 sen förlorade vi 1 på straffar och sen kom vi lika på 3. Vi kom till B-slutspel, vilken plats har jag ingen aning om. Vi kunde också kommit till A-slutspel men då förlorade vi på straffar och fick då spela i B. Nu har vi lärt känna varandra ännu lite till, innan var ju Mölltorp och Fagersanna var sina lag men sen bestämde de att vi skulle slå ihop oss. Vi har utvecklas till tusen! 
Det har varit tidiga morgonar när de har väckt oss med hög rockmusik, jobbigt men effektivt! Sen gått till frukosten, tror det tog typ 20 minuter (?) och sen på lördagen disco, det började lite tråkigt men blev jättekul sen! 
Sammanfattning: Åk dit! Det kommer bli sommarens höjdpunkt kan jag lova! 
 
 

» Cake pops

Håller just nu på att göra Cake pops med Matilda, ni får se resultatet sen!