» Haha

Gjorde min dag,


» Julen är här ❤

Idag har det inte hänt mycket, gick till skolan och nu mår jag prima.
Hemma har jag typ pluggat och sen har jag slått in en julklapp! Är uppe i varv nu kan jag säga! Slog in den lite annorlunda också, som en smällkaramell. Sen har jag lyssnat på min jullista på spotify och bara längtat efter julen!


» Helgen

Helgen var jättemysig. Mycket film, haha! Såg breaking dawn part two i söndags och det är typ den bästa filmen som finns! Man blev grymt lurad kan jag säga! Tråkigt att det inte finns fler filmer.. men kommer kolla på alla typ 1000000 gånger till ;)
Måndagen gick otroligt långsamt, mådde inte bra vilket ledde till att jag var hemma idag. Det enda jag gjort idag är att plugga typ, och nu ska jag packa för jag ska vara hos min syster i helgen.
- L O V E ♥
 

» Svenska prov

Pluggar svenska, prov på onsdag :(
Usch vad jag hatar prov, och sen så har vi det ju varje vecka så ja.. Det är jobbigt! ❤
(Blir troligen ingen bloggning för än på måndag.)


» Fotboll

Ni kanske har märkt att jag inte har pratat om fotboll sen i sommras (?) Vet ni varför?
Jo jag har tagit ett uppehåll men nu är jag redo och sattsa allt! Tränarna har bett oss täna hemma och det ska jag göra, ska gå in för detta nu! Har saknat det så in i bomben, vet inte hur jag tänkte när jag sluta..
I sommar ska vi på Kalles Kaviar cuppen och tror det kommer bli grymt! I sommaras var vi på Svennis cup som var jättekul så detta kommer nog bli ännu bättre!
 
 
Hihi, bild på Fmb (mitt lag) på svennis cup ♥ (alla är inte med på bilden)

» back in bussines, almost..

Dessa två veckor ni knappt hört någonting från mig har jag haft massa prov och läxor. Jag har också sovit hos min syster en större del utav tiden. Vi bakade pepparkakor, Mumma! 
I alla fall låt oss prata om idag istället! Imorse tränade jag styrka/kondis, sen har jag duschat och packat väskan för  lite senare idag ska jag tilll Ebba. Vi ska plöja igenom ALLA twlilight filmer och imorgon ska vi på ''breaking down part 2'' Är så himla glad, vet inte hur länge jag har väntat på filmen! Men vi får se om vi kommer in på bion bara, haha! ♥ 
ahah, bjuder ♥ 

» Börja blogga igen!

Har inte gjort några vettiga inlägg på kanske två veckor (?). Helt sjukt! Jag tar tag i bloggen i helgen, har massa att berätta så vill göra det på datorn. Ska byta heder oxå, kul va?
Aja ska sova nu, Godnatt ❤

-photooftheday


» Onsdag

Har varit mycket med skolan nu det senaste, mycket prov som ska göras. Har två prov i denna vecka (ett har redan varit) och nu har jag massa läxor. Ni vet vad man säger, skolan före bloggen ❤


» Summer -12

 
 

» Måndag

Har inte varit någon bloggning på ett tag. Förklarar i eftermiddag, nu skola.


» Julen är här

Åh en sak jag saknar är julen! Kan inte väta mera alltså, har suttit hela kvällen och gjort en jullista på Spotify. Den blev sjukt bra ;) Har till och med skrivit en önskelista, haha. Vill verkligen att snön ska komma nu! ♥
- knas bild från förra året. Vill ha minst en halvmeter snö!! ♥

» Every thing counts

.


» The start of the week

Måndag, tråkig dag. Imorgon tisdag, blä dag..
Ska sova hos min syster imorgon iaf. De ska bli riktigt mysigt faktiskt, hihi vi ska baka pepparkakor, om nu allt går som planerat förstås ;)


» Hello sunday!

I fredags efter skolan gick jag och Erika och kollade på handboll. Det har ju varit skadevi i helgen så då passade vi på att kolla.
Igår sov jag över med mina kusiner. Vi hade det jättemysigt, vi fikade och köpte godis och sen så kollade vi på film.
Nu har jag precis kollat på solsidan och nu ska jag bädda ner mig i sägen❤
-bilder från idrotten och handbollen i fredags


» Misstag

Fin rubrik i förra inlägget, *can*

-Du får mig att le, ett leende av kvalité❤


» Dear friday, kan you go away?

Veckan har gått snabbt dock med motgångar.
Nu taggar jag en grym helg!

-vilda i skolan osv,