» DAGEN

Har varit otroligt seg. Låg ute i solen ett tag men hade ingen ork att ligga ute och försöka bli brun. Så istället har jag pluggat lite och nu ligger jag i soffan. Kollade lite på Skärgårdsdoktorn och nu ska snart sova. Mådde lite bättre förut men det har snabbt ändrats. Får hoppas på att det blir bättre snart.
Kram!


» DRAR MIG TILL TIBRO

Åker till Tibro en snabbis för att köpa pizza och godis. En myskväll, blir tidig sänggång ikväll så jag mår så bra som möjligt imorgon. Kram!


» MÅR SKIT

Mår sämre än sämst just nu, inget är bra.. Huvudvärk och halsont även feber. Kanon, helgen kommer bli såå rolig
Vädret är ju fint nu iaf, känns bra nu när jag ligger inne i min säng..


» SHIT I LOVE


» ONSDAG

Valde att inte uppdatera för jag hade inget viktigt att säga. Skolan är otroligt jobbig, mycket prov och inlämningar..
Känner att humöret inte är på topp just nu


» VINE

Skaffade vine idag. Mycket roligare än vad jag trodde! Det är något jag tycker ni alla ska skaffa. Helt annorlunda mot videofyme om ni känner till det? Jätteroligt är det iaf, ett tips!


» HEMMA I SOLEN

Kom hem för en stund sedan och satte mig ute och åt mat. Nu ska jag plugga inför de två proven, ska sola lite också har jag tänkt. Kram
~fin bild från skolan..


» GODMORGON

Sitter i bussen just nu, det var riktigt kämpigt att ta sig upp ur sängen imorses. Vill ha helg!
Vi får se om jag klarar mig hela denna dag, kram!


» HAHA

Kollade precis på min blogg för jag hade helt glömt av hur den såg ut. Och min första reaktion var as garv, Haha! Designen ska fixa men troligen kan jag inte ta tag i det för än till helgen, så ni får stå ut. Har än så läge inget planerat så kan ju tillbringa hela Helgen till det. Skämt åt sido, vi får se hur det blir ^^


» JAG ÄR TILLBAKA

Hade en bloggpaus, ledsen för att jag inte varnade men nu ska jag ta tag i bloggen igen. Ser på statistiken att jag har några trogna läsare som fortsätter att kolla min blogg. Kan iaf säga till er nu att jag är väldigt sugen på att blogga igen! Så hoppas ni uppskattar det, haha!
I början av denna veckan kommer det troligen inte komma upp så otroligt mycket inlägg bara för jag har två prov..