» MATHILDA OCH ANDREA

Det är seriöst det bästa jag lyssnat på. De sa verkligen rätt saker som stämde in bra på mig som jag kan relatera till. En stor insperation till livet och vilka härliga personer! De är två personer jag kommer fortsätta följa och se som idoler! 



» MED DENNA BILDEN SÄGER JAG GODNATT




» TRÖTT


Första dagen i skolan för mig efter min förkylning. Det var en blandad dag, mycket skratt o mycket ledsamma miner. Aja nu ska jag plugga lite och sedan sova! Puss ❤️

» LÅTAR SOM GÅR PÅ HÖGSTA VOLYM

 
 
 

» TORSDAG

Känner mig bättre idag, imorgon ska jag tillbaka till skolan. Det känns skönt, gillar inte att vara borta från skolan då man missar så mycket.
Lyssnade föresten på paradise podden idag, det var riktigt roligt att lyssna på. Man får veta saker det inte har tagit med i tv:n. Älskar både Aina och Tobias som gör den så rekomenderar er alla att lyssna på den. Dock har jag bara hunnit lyssna på första podden ^^
 

» DRÖMMEN

Såhär ska mitt hus/lägenhet se ut, så snyggt! Klassikt, stilrent och snyggt. Rena drömmen ♥
 
 

» SHIRTS

Detta är några klädesplagg som mer än gärna får flytta in i min garderob!
 

» SJUK

Idag gick jag inte till skolan då jag dragit på mig världens förkylning.. Det var skönt att det kom nu iaf och inte på sportlovet då vi ska åka skidor. Så här sitter jag i min fotölj med huvudvärk och snorpapper, hahah.
Aja helgen va iaf jättekul, va med folk jag tycker om och hade det bra. I fredags hände väl ingenting, va hemma och chilla. Lördag bestod av bio med kompisar och lite snack, sen hängde Ebba med mig hem och vi pratade lite och bara myste. Söndagen var det planerat att åka på fotbollsträning men jag kände av att förkylningen va på väg och höll mig hemma. I måndags drog helv*tet igång, näsan rann och allt gick emot mig. Nu sitter jag här och det var sån tur att jag inte träna i söndags för då skulle jag säkert varit ännu sämre än va jag mår nu och det vill jag inte! 
 

» VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL

Ibland blir man bara så trött på folk när dom inte vet vad dom ska säga. Jag menar om man berättar något, då ska man väl inte säga det till någon? Folk ska vet vad man får säga och ej, allt annat är ju bara löjligt.
Mitt liv är verkligen helt blandat just nu. Ena dagen kan jag skratta ihjäl mig och känna att mitt liv är så himla grymt och nästa dag sitter jag på mitt rum och gråter, ett tonårsliv helt enkelt. Älskar uttrycket som är med i ''i rymden finns inga känslor'' för det stämmer in så himla bra på mig själv!
 

» WISHES

Detta är vad jag vill ha just nu. Mitt puder är nästan helt slut och på julafton fick jag ett presentkort på kicks så nu tänker jag mig att det är dags att införskaffa mig nytt smink. Jag har börjat med att ta hand om min hud mycket mer nu och då vill jag ha bättre sminkprodukter så man inte får orenheter pga sminket.
Jag har hört mycket bra om märket fit me och nu har jag bestämt mig att göra ett försök.
Pussar ♥

» MORGONDAGENS OUTFIT


Kofta-hm//"linne"-bikbok//+svarta byxor 
Så ser jag ut imorgon, köpte koftan i lördags då vi va blandannat inne o kolla på bio. 

» SMOOTHIE




» THE KILLING

Ligger just nu i soffan och kollar på en serie som går i sjuan, riktigt bra än så längre. Och det är ju bara ett extra plus att Joel Kinnaman är huvudperson!
Idag efter skolan drog jag och Ebba och fika och imorgon blir det bio. Puss




» HALLÅ ALLA KÄRA!

Hejsan bloggen, det var verkligen hur länge sen som helst som jag bloggade. Tänkte dra igång lite smått igen, det är ju så kul! Under tiden jag inte bloggat har mitt liv rullat på som vanligt. Jullovet var grymt, firade både jul och nyår med de jag älskar. Kunde inte blivit bättre helt enkelt! Mitt liv  går verkligen som en berg och dahl bana just nu, mycket händer nu i åttan. Vänner sviker, kärleken svajar men vi får väl se vart livet leder mig ♥