» MATFESTIVALEN

Just i detta nu sitter jag och lyssnar på musik, det är som en drog haha.
Iaf ska göra mig iordning lite nu och sen ska jag åka till Matfestivalen i Skövde tillsammans med Ebba. Det kommer va massa folk där inne så hoppas det blir kul. Åh dom brukar ha så goda bananer där, sånna som är doppade i choklad och nöttter. Mumma, halva nöjet med M-festivalen. Skämt åt sido, det kommer bli skit kul iaf! Någon av mina läsare som ska dit?
bild från i sommras, åh längtar tillbaka. Det känns så långt borta.. ♥

» SE UR OLIKA VINKLAR

Haha, har strögat kollat runt lite på spotyfy. Eller rättare sagt på olika människors listor. Det känns som man får se andra sidor av en människa. Saker man aldrig trodde! haha, sjukt kul är det iaf och se!
Har ni någongång haft den tanken att alla i skolan bara spelar. De är helt andra personer utanför skolans murar? Det finns tre typer i skolan:
  • hollister, hunters, vita byxor, primeboots, märkeskläder tjejen
  • vara cool, röka cigg, va så dryg som möjligt
  • de som är tysta och bara kollar på
  • vi alla de andra, hahah


Om man är ute på tex stan och ser man hur alla är klädda. Första intrycket, mycket viktigt för vissa. 
Tjejerna som går där med sina starbucks, vita jeans, brun/rosa/gräddig tröja, (gärna att det är peekperfomans eller något annat fint märke och om de svindyra är också självklart ett plus) sen ska de självklart ha långt blont hår och man får ju inte glömma ray bans! 
 
Det är jättefint, men det känns ju verkligen bara som de tänker på utseendet. Aldrig att de skulle kunna komma med mjukisar till skolan, eller kanske om det är hollister. Nuet har verkligen stannat, hängt upp sig. Alla ska se ut så och vara helt perfekta. Men om man kollar på dom, hur roliga ser de ut? Fjortis tjejer som bara vill ha killar.
Foundation så det räcker och blir över och ögonfransar upp till pannan. Låter det lockande? Jag skulle inte kunna tro det, men vi tycker väl olika. Min mening är inte att förolämpa någon men håll med, detta är så sjukt sant! 
 
 
 
 
 

» SÅ HÄR SER JAG UT IDAG


» GO KVÄLLSMAT

Sa till mamma idag att jag var på sugen på Kinamat och undrade om hon kunde köpa med hem. Och det gjorde hon, så jäkla gott var det!
Tack mammi ❤


» TYGVÄSKOR

En sak som jag tycker är så himla snyggt är tygväskor! Prickern över i:et på en perfekt outfit. Är så sugen på att beställa en!! Jag själv föredrar nog de vita, de svarta är också snygga men de slår inte de vita. Det är väldigt snyggt med enkla saker som denna (se bild). Bara lite text / bild, det räcker. Det är så snyggt! 
 
Älskar citatet  ''det tog så lång tid att bli ung''
 

» DAGENS TANKAR

Har varit en väldig seg dag idag. Tankarna snurrar runt i huvudet, vill bara gräva ner mig i jorden och va för mig själv ett tag. Blir så trött på vissa människor. Folk som inte kan bete sig helt enkelt! Sånna som snackar en jäkla massa och vissa som bara är allmänt korkade..
 
Vem bryr dig igentligen? Jag menar vi är ju alla människor. Varför ska man snacka massa skit om varandra? Jag förstår inte grjejen att såra en annan människa. Visst vi alla människor har någon gång sagt något taskigt om någon annan, det låter inget bra men det är ''mäskligt''. Att säga en elak sak om någon annan är precis som att ge den personen en örlfil i hjärtat. Den tar hårt vid och får ärr. Det finns ett ämne jag är väldigt känslig i men det tror jag att vi alla har? Alla gör vi fel och måste få en andra chans, eller? 
Dock finns det gränser. Man borde förstå när man går för långt, inte hålla på och trakasera varandra. 
Du mår inte bättre av att säga någon är ful för det gör dig inte finare,
Och kalla någon tjock gör dig inte smalare,
Att kalla någon idiot gör det inte mer perfekt. 
 
Det jag menar med detta inlägg är att vi ska alla tänka på vad vi säger. Det kan skada en människa mer än vad vi tror. Man själv kanske inte tycker det är en stor sak men om det blir missuppfattningar kan allt leda till ett rent helevete.
 
Snälla ni därute, ta hand om varandra!
 

» DAGENS OUTFIT

 

» HÖSTENS FAVORITER

 

» DAGENS OUTFIT

/ /  tröja från lager 157  / /  byxor från cubus  / /  skor converse  / /

» FAVORITLÅTAR

 

» IGÅR

Vill börja med att säga förlåt för ingen uppdatering igår men min telefon ville inte sammarbeta och inte heller datorn...
 
I alla fall så började dagen ganska tidigt med skolfoto. Man kan säga att jag var väldigt orolig, haha. Tror det blev helt okej men man kan ju aldrig riktigt veta. Efter det hängde jag med Sara hem, skulle egentligen haft träning men jag är fortfarande förkyld så hoppade det. Så vi åt lite och åkte sedan till hanna. Därefter drog allihopa (fler kom) till fotbollsplan där Tibro och Skövde (p14) mötte varandra. Var en väldigt rolig match att kolla på. Det slutade med att skövde vann med 2-1, väldigt nära att det blev lika men de hade tyvärr inte den turen med sig. 
 
 

» GODNATT


» DAGEN

Har varit riktig seg, bara legat och degat. Har nämligen varit hemma idag eftersom jag är förskyld men det känns mycket bättre nu. Ska ta fram lite saker inför imorgon sen ska jag gå och lägga mig, somnar seriöst nu när jag sitter och skriver. Gillar verkligen inte att vara hemma när det är skola, man missar så himla mycket och hamnar efter. Ska gå till skolan imorgon så jag inte missar mer än vad jag redan gjort.

Någon som vet nån bra sida på nätet där man kan göra fina collage? Sätta ihop några bilder typ.
Vore tackram för tips! 
 
Tröjan har jag gjort själv . Vad tycker ni?

» 10 SANNINGAR

Jag håller på att göra om mitt rum och jag tycker det blir snyggt
 
Jag är sockerberoende
 
Jag ska börja med konfirmationen nu i höst och jag tror att det kommer bli så jäkla roligt!
 
Jag älskar att få komplimanger men vet aldrig vad man ska svara
 
Jag har ångest över skolfotot 
 
Jag skulle dö om jag fick ett par primeboots
 
Jag har svårt för att lita på folk
 
Kenza Zouiten är världens snyggaste tjej
 
Zac Efron är världens snyggaste kille
 
Hatar folk som tror att de är bättre än alla oss andra
 
 
 

» NEW IN

                       mascara från hm  / /  mineral puder från lindex  / /  linnen från hm  / /

» COLLAGE


» MÅR SOM EN KUNG

Eller rättare sagt mår så himla dåligt. Huvudet dunkar, halsen svider och näsan rinner. Typisk mig att bli sjuk redan efter första veckan! Skulle igentligen på kalas idag men det blev inställt för min del. Istället får jag ligga hemma och dricka te, åhhh. 
Försöker göra lite läxor nu så jag slipper göra de i veckan istället, alltid skönt och ha det gjort! 
 
Förresnten var jag ju inne i stan igår så tänkte fota det och lägga upp. Köpte bara småsaker dock men..
Får snart panik, skolfotot är på måndag och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Måste kolla på det! Har hittat ett par så himla fina byxor som jag gärna skulle vilja beställa. 379 kr kostar dom, helt okej pris ändå tycker jag. Dom är desutom på rea så de är drygt 100kr billigare än vanligt. SCORE!
 

» 1-0

Matchen idag slutade 1-0 till oss! Så himla roligt att laget utvecklas så himla snabbt. Vi spelade mot Tidaholm, förra gången vi spelade mot dem vann vi också trots att två av våra spelare glömt sina fotbollsskor. De fick då ta våra tränares träningsskor som var 5-6 storlekar förstora. HAHA!
Matchen spelades mest på deras planhalva så man kan säga att vi hade makten över spelet. Dock är jag förkyld och har ont i halsen så jag var inte på topp idag, med det var de andra som tur var! Vill bara säga till alla ni som var med jättebra spelat!


» SKÖVDE

Är just nu inne på MQ och Ebba provat lite kläder. Kom nyss in och ska shoppa upp alla mina pengar! Skolfoto på tisdag så måste införskaffa mig lite nytt till garderoben. Har spelat match idag också, gick jättebra men berättar om det ikväll!
Puss


» SOMMAR 2013

Min sommar har varit helt fantastisk. Har inte ens hunnit att tänka på bloggen, istället har jag njutit. Njutit så mycket jag bara kunde och denna sommaren är helt klart den bästa hittills! Mina vänner, kan inte beskriva hur mycket jag älskar dom. Dom är verkligen bäst!
Min sommar har iaf bestått av en fotbollscup med laget i Smögen som blev grym, en resa till eskilstuna och lite där emellan med mammi och syster. Sen har jag varit i Göterborg, shoppat, Liseberg. Alla goa dagar vid Örlen badet, åh längtar tillbaka till allt. För att inte glömma Midsommar som blev så hilma bra! Den kvällen var bäst.
Tillbaka till nuet, första veckan i skolan är avklarad och det känns helt okej faktiskt. Att träffa alla igen får mig och må så bra. Alla människor man saknat så under sommaren. Bara tanken får mig att le.
Just nu är jag cp lycklig