» 16:43

Ändrade planer inför imorgon. Imorgon ska hela tjejgänget med och se på bio, mysigt. Ego ska vi se, den verkar riktigt bra!


» TORSDAG

Gjorde ett helt för jävligt svenska prov idag, fick stressa som fan för att hinna klart. Hann inte ens kolla igenom sen.. Aja allt hänger ju inte på ETT prov.
Kom hem för kanske 30 min sen och nu sitter jag och käkar fruktsallad och bra myser. Snart blir allt förstört genom att jag måste plugga.
~ photo of the day ❤


» FRÅGA TILL ER

Är det nått särskilt ni saknar här på bloggen? Något som ni vill jag ska skriva mer om eller att jag ska börja skriva om? Kommentera i sånna fall så kan min blogg bli ännu bättre!
Ska verkligen försöka att blogga regelbundet men finns annat att göra, hahah
~ Bild från Twitter, @rebbeccalarsson


» PROV!

Har svenskaprov imorgon, känns som jag kan mycket men inte riktigt allt, har provet sista lektionen så kan ju plugga under dagen.
Nu ska jag sova, blir alltid att jag går o lägger mig typ 21 men somnar inte förens 23-24, dålig vana men måste ju kolla mobilen, hahah!
~ Ful bild men det är väl så det blir när man har en blogg och Aldrig tar kort!❤


» WANT THIS OUTFITs


» JA/NEJ

Behöver er hjälp! Dagen innan vi åker på skidsemester så är det strumpläsfotbollscup, tror jag redan nämnt vad det var (?). Men iaf vill gärna gå på den men ska ju upp jättetidigt nästa dag. Vad tycker ni jag ska göra?
Det är super roligt att spela strumpläs, ska höra med lite folk om de tänker vara med. Sista dagen man får anmäla sig är på fredag så måste fatta ett snabbt beslut. Ja eller nej ?!
~Vi fick packet i svenskan förra veckan! Kan ni gissa vad det är? ❤


» ONSDAG

Kom hem igår men lite nytt i garderoben, både för vår och lite kyligare. Nöjd till tusen! Får fixa bilder på det längre fram sen.
Bestämde nyss med Erika och Ebba att på fredag ska vi in och kolla på bio, ego heter den. Ska bli jättekul!
På lördag kommer de vi ska åka med till Vemdalen hit. Vi ska prata lite och förbereda resan, längtar!!
~senaste från insta. Förra fredagens outfit ❤


» STUDIEDAG!

Har ledigt från skolan imorgon, skönt! Då går veckan ännu snabbare wooppa. Ska in till stan imorgon med min mamma och syster. Ska uppdatera min garerob + lite småsaker nför skidsemestern. Sen måste jag plugga, måste göra det ikväll med. Svenskaprov, känner på mig att det blir svårt och jag inte kan något, kämpa Rebecca kämpa. 
Fick reda på ett Biologiprov idag också, fick A- men det syns ju inte i betyget så hoppas verkligen det blir A. Det var iaf en liten push på vägen! 
En bild från förra veckan, dålig redigerad men jaja ni får reten utav bilderna senare. Puss ♥

» TRÄNING

Tappat mottivationen helt! Nyårslöfte går alltid skit men har bestämmt mig för att köra styka nu, vill bli biff! 
Hoppas dessa bilder kan hjälpa mig

 
Har ni några knep i träningen eller några tips för att hålla motivationen uppe? ^^♥
 

» HELGEN

I fredags var min syster o hennes kille här så vi pratade lite om Vemdalen dit vi ska på Sportlovet! Ska bli superkul, vi + 2 familjer till, åhh längtar så! På lördagen drog jag till Ronja och vi tjejer hade en tjejkväll, supermysigt ♥ 
Där stannade jag till söndag och sen på söndag drog jag på träning. Måste faktiskt ärligt säga att innan träningen var jag lite skeptiskt men såfort jag kom dit var det superkul, verkligen en rolig träning kan jag säga! Vi körde strumplessfotboll typ hela träningen, hahah min nya favorit! Man körde med jääääättesmå mål och handbollar och utan skor och sen var det bara att kötta! Dock var jag en ''måltavla'' för en tjej i laget, nej skämt åt sido men fick ett par rejäla bollar på mig.. Som tur är det nästan borta #skönt
+ Ronja ♥
haha ser ni märkerna efter fotbollarna? 
 

» DAGENS VILL HA


» 22 JANUARI

Mycket plugg o lite tid, pratade med mamma om gymkort o tror jag får ett nu, grymmmt!
Be strong girl ❤


» DAGENS VILL HA


» PLUGGA? NEJ

Pluggat hela dagen, eller försökt. Orkar faktiskt inte blogga så ni får räkna med att det blir 2-3 inlägg på vardagar och många på helgen. Nu ska jag snart sova, nattinatti ❤


» 21 JANUARI

Kom precis hem från skolan, eller hem o hem är hemma hos min syster och här ska jag även tillbringa natten. @cozy
Men jag har prov på torsdag så hinner inte blogga så mycket eftersom jag vill ha bra betyg, tror ni förstår.
Ha det bra! ❤
~ vill ha vår så jag kan använda min väst!!


» PÅ VÄG HEM

Nu är jag på väg hem. Är proppmätt, har nog ätit så det räcker och blir över :p Det var supergott, lär inte äta på flera dagar nu, Nej skämt åt sido men
Kampa i klaveret var ganska bra. Lite seg i början men i slutet var den riktigt rolig!
~ för dåligt internet för att ladda upp en bild


» Just nu..(tidsinställt)

Sitter jag på teatern som ska börja nu, den hette Campa i klaveret till er som undrar. Hoppas den är bra, det tror jag nog. Vi har tänkt att äta på Oriant Palace om det inte är fullt vill säga. Det är supergott där! Man får typ ta allt man vill ha och sen får man se på när det lagar maten. 
Här har ni tre bilder från Nyår, haha mer får ni inte för jag ser helmuppig ut på ALLA bilder! 

» Want this outfit

Älskar verkligen alla Hollister kläder! Särkillt luvtröjorna, den blå är min favorit♥ 
Vill beställa den, har ju pengar från jul kvar. Tycker ni jag ska beställa den?

» SÖNDAG

Åh, måndag imorgon då. Längtar så...
Skrev ju om dagens planer i förra inlägget så snart ska jag gå in i duschen och fixa mig och sen tänkte jag försöka ta lite kort till er här på bloggen! Bra va? ❤
~ bild från nyår


» MORGONDAGENS PLANER

Imorgon ska jag faktiskt på teater! Det brukar en liten del av min släkt göra varje år. Det är underbart, kommer inte ihåg vad den hette men får ta reda på det. Efter det ska vi ut och äta, mumma! Så blir ej mycket till bloggning imorgon men ska försöka klämma in några inlägg. Ha det bra och ta hand om er! ❤


» GOTTEGRIS

Åh fruktsallad, så nedrans gott!


» KVÄLLSKRUBB

Såååå god!


» RIGHT NOW

Jag och pappa bakar pizza, vi får se hur det blir! ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3186568/images/2013/pic_50fac324e087c35e6e646510.jpg" class="image">


» Want this outfit

Detta vore inte fel att ha på sig en varm dag på sommaren ♥

» YESTERDAY´S OUTFIT

Hel muppiga bilder men aja ♥

» GÅRDAGEN ♥

Den var verkligen super kul! Först var vi några tjejer som hängde med Sara hem, där gjorde vi en tårta och bara chillade lite innan vi skulle åka till Hanna och överraska henne med tårta och present! Hon blev jätteglad, när hon öppnade dörren började vi sjunga ''Ja må ho leva'' (osv). När vi var hos hanna lagade vi mat och snackade lite. Det var behövligt. Vi hade det super bra verkligen, älskar tjejkvällar. Och mina tjejkompisar dom är bäst!! 
Stannade kvar 1 timma efter alla åkt och jag o Hanna dansade, haha! 
 
Grattis kära Hanna! Du äger tjejen ♥
Vi har endast kännt varandra i 1,5 år men vi har varit med om mycket och mer ska det bli! Hoppas du får en underbar födelsedag och massa klappar. Älskar dig
G R A T T I S  H A N N I S ♥
 

» VILL HA!

Åh någon som har lust att köpa dessa kläder till mig. Skulle älska dig! ;)


» TODAY'S DETAIL

Idag gick jag till skolan igen efter varit sjuk. Det kändes riktigt "befriande" att få lämna huset och prata och umgås med folk. Haha! Ska ta igen det i helgen, vänta bra ;)


» SJUK

Gick till skolan igår men mådde inte alls bra så jag åkte hem, idag har jag också varit hemma. Vi får se om jag går imorgon, beror på hur jag mår när jag vaknar.
Har varit dålig på att blogga nuförtiden men har ingen inspiration och då får bloggen lida :/
Nu ska jag sova bort den här förkylningen!!


» BRA DAG

Idag har vi åkt skridskor, min familj + 2 andra. Det har varit jättekul :)
Var lite läskigt att åka för det knakade hela tiden i isen så man var lite rädd för att den skulle spricka även fast man visste att den inte skulle det ^^
Vi grillade korv drack varmoboy och hade det mysigt ❤

-haha alla kort jag tog blev jättemuppiga så lånade en utav bilderna från Amandas blogg, hoppas det var okej? ;)


» TRÄNINGSVÄRK

Åh gymmet igår gjorde super, träningsvärk åt a helvete, kan inte röra mig...
Igår köpte jag, Sandra och Matilda bj efter träningen, haha!
Sen åkte vi hem och myste hela kvällen, nu sitter jag och Matilda i soffan och språkar lite och ska sova snart, idag gjorde vi dammsugare och egna armband. Kulkul, haha har verkligen ingen inspiration till bloggen. Aja ha det bra!


» TREDJE JANUARI

Hängde med Sandra till gymmet, mage och rygg + thaiboxning. Precis röd i handflatorna..men thaiboxning var faktiskt kul fast verkligen inte lätt!
Nu är det 40 min tills jag ska klippa mig, kommer bli mycket kortare så hoppas verkligen jag passar i det! Sen kommer Matilda ❤


» PLANER INNFÖR IMORGON

Ska klippa mig imorgon, vet inte riktigt hur men antar bara att jag klipper bort det som varit lila. Vet inte riktigt hur det blir men ni får resultatet imorgon/övermorgon. Imorgon skulle Sandra till gymmet, funderar på att hänga med sen ska jag klippa mig då och sen kommer Matilda och sover här. Ska bli riktigt roligt! 
Blir typ förvånad när jag kollar tillbaka på bilder på min dip dye, det var verkligen lila! Btw var dip dye på mig fint?
-gulliga bilder från i sommras, jag fick er allt att vrida på huvet ^^ ♥
 

» ANDRA JANUARI

Helt sjukt, andra januari, 2013. Kommer bli svårt att komma ihåg att det är 2013 nu de första månaderna.
Idag iaf har jag inte gjort någonting, eller jo jag tränade idag för första gången på jättelänge. Blir bättre nu när fotbollen börjar igen då får jag röra på mig varje vecka! Ska ta tag i träningen nu, vill bygga upp massa musker och må bra framförallt! 
Hittat massa insperationbilder, nu vill jag göra det på riktigt. Mitt nyårslöfte. Äta hälsosammare och må bättre innombords! önska mig lycka till..
 
 
 
 
 
 
 

» KVÄLLSKRUBB

Gjorde precis en fruktsallad som jag ska hugga in i, mums!
Den innehåller:
• kiwi
• banan
• granatäpple
• äpple


» NU KAN JAG DÖ

Åhh älskar den här Body lotionen! Nu kan jag dö lycklig <3


» NYÅRSAFTON

 
 
 
 
Här har vi några bilder från igår, hade verkligen superroligt. Det blev en väldigt lugn nyår men väl så grym. Åt trerätters som sagt men glömde av att ta kort på förrätten. Dock så hade jag inte tänkt på kameran alls så har bara tagit bilder från instagram och även två jag tog själv. Iaf en grymt kväll var det! Åh vad jag älskar dessa brudar!
Jag låter bilderna prata för sig själva helt enkelt!