» 30 Juni

Nu är vi mätta och glada och ska bege oss ut på en promenad. Senare blir det nog filmmys.
imorgon ska vi förvandla jeans till shorts, sännande va?
 
Förra headern

» Making a dinner

Nu har jag och syster min kollat på Ice Age 3, den är så bra. Dock var det engelskt tal men vi skrattade oss igenom hela filmen ändå!
Nu gör vi kvällsmat. Kycklingfilé, ris och sallad står på menyn. Hoppas bara det blir gott Haha, Ska kanske gå och hjälpa till, eller vad tycker ni? ;)
Bloggar från min systers dator så det blir denna vackra bild på oss två♥

» Making a dinner

Nu har jag och syster min kollat på Ice Age 3, den är så bra. Dock var det engelskt tal men vi skrattade oss igenom hela filmen ändå!
Nu gör vi kvällsmat. Kycklingfilé, ris och sallad står på menyn. Hoppas bara det blir gott Haha, Ska kanske gå och hjälpa till, eller vad tycker ni? ;)
Bloggar från min systers dator så det blir denna vackra bild på oss två♥

» Myskväll á al Larsson

Har nyss pratat med stora syster, hon ska komma hem idag. Saknar henne till tusen! Vi ska ha en riktig mys kväll. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir väll antagligen en och en annan beck och godiis. 
Och föresten, jag är jätteledsen....min datamus har gått sönder :( Världens undergång! buuuuu
 min älskade kompis

» Whistle

Åå, vad jag gillar denna låt!
 

» Nitar på shorts, eller shorts på nitar?

Vad tycker ni om att det sitter nitar på shortsen? Jag tycker det är grymt snyggt men det kan bli överdrivet, trodde att alla shorts med nitar skulle vara snyggt men det förstod jag sen att det inte var. Som ni ser på bilden (nedan) så tycker jag det är väääääldigt överdrivet. Tänk bara hur det känns att sätta sig ner?! Jag tycker det är snyggt till en viss gräns men här ser det bara konstigt ut. Vem vill bära dessa? Skulle ni ta på er dom? Det kanske är lite roligt, coolt den första halvtimmen men sen? 
Dessa shorts (andra bilden) gillar jag jättemycket! Vill verkligen ha dom! Det är laaagom mycket nitar på också! Hittat ett sätlle där man kan beställa dom men vet inte vilken storlek jag skulle välja. Det är det som är dåligt med internätt shopping....
De färgglada shortsen hittar du HÄR    vill så gärna ha dom!
 

» L.O.V.E

Kärleken är som en fjäril, ju mer man jagar desto svårare är det att fånga. Sätt dig bara lungt stilla ner och håll ut din hand, så landar snart fjärilen i din öppna hand♥
 

» Min dag hitils...

Haha, vaknade halv 1 idag, vaknade upp många gånger under morgonen men visste inte vad klockan var så jag fortsatte att sova. Haha tycker inte detta var okej så jag ska skärpa mig :p
Sedan åt jag och sen gick jag ut och plockade egna jordgubbar! Blev nog kanske en liter, mums♥
Jag kan inte leva utan jordbuggar och så är det! Ska gå ner och äta ett mällanmål nu, jordgubbar och mjölk :)
 

» Torsdagen

Igår var det ett litet birthday party för Ronja. Det var sjukt kul, underara människor och bra musik. Ronja fick många fina presenter och sen hissa vi henne! Haha, sjukt kul alltihopa. Älskar er. 
Finns inga andra jag hellre skulle umgås med än er!
Som pricken över i:et har träningsvärk i benen från igår, Dansa pausa dansa!
Tog inte många bilder men självklart ligger det ute bilder på instagram, @rebbeccalarsson , follow me and make my happy! 
en bild på några utav oss.
Jag och Sara inna hemma hos Sara.
När vi hissade ronja, 13 gånger ;p
 
Har såklart fler bilder men dom ska jag nog inte lägga upp, hehe ;)
Lite outfitsbilder på mig och sara. 
 

» Återkommer imorgon

Hejhej. Bloggade från världens bästa dator förut så jag orkade inte göra något riktigt inlägg. Kommer blogga imorgon , hoppas ni jag överlevt :)

» 28 juni

 
 

» Finnar

Finnar är en sak som alla råkar ut för i livet, inget roligt men så är det. 
Jag har hört att vit tandkräm skulle funka för att få bort finnar. Jag provade det igår men märkte inget vidare resultat men det kanske var att jag inte hade det hela natten, eller så reagerar inte min hy på tandkräm. Nu har jag även hört att bakpuler och olivolja skulle funka. Någon som har testat det, eller vet någon som har gjort det? Ska testa det i helgen hade jag tänkt. Jag googlade lite på bakpulver och olivolja och då var det en som hade skrivit såhär:
Jag tog bakpullver och olivolja och det funkade skita bra :) men mjölk kanske? ta inte vatten iaf. 
när jag gjorde med bakpullver och olivolja så lät jag den sitta på ansiktet i ca 10 minuter sen baddade jag på vattnet och då började ju bakpullvret typ bubbla och det va super nice känsla typ som att det gjorde super rent från djupet :) lät det sitta nån minut till då det värkte i ansiktet. 
så ta inte i vatten förens efteråt. olivolja e bra för huden. du kanske borde ta och testa lite i ansiktet först med det. typ en liten del av kinder eller så :) för mig va det den skönaste ansiktsmasken jag gjort på mig :)
 
(Detta är taget ut ur en konversation så om ni inte fattar allt så är det helt normlat :p )
 
 
Det är väl värt ett försök?
 

bild: google
 

» Dejta sängen?

Vet ni vad jag och pappa gjorde nyss? Vi fiska! Super mysigt, vi fick dock ingen fisk men jag tror att vi båda var lite glada över det, ingen vill döda den lixom. Lite spontant bara så åkte vi ut på sjön med fiskespö och fika. 
Så vi badade aldrig, för kallt. Jag kan ta en dusch om jag vill bli ren ;) Nu ska jag mysa mig ner i sägen och läsa lite sen sova, bästa stunden på dagen.
Jag tog lite bilder när vi var ute på sjön men dom är kvar i kameran så ni får nöja er med andra bilder.
 
Hoppas det finns jordgubbar till frukost imorgon med! ♥
 
 
 

» Sol och bad

Har dragit mig innåt nu, orkar inte riktigt med solen mera idag. Ska kanske ta kvällsdopp i kväll. Ett bättre sätt att  avsluta dagen finns väl inte? 
Just nu sitter jag i soffan och myser med den bästa! Ledtråd: Han är svart med päls.Hihi 
Var ute och plockade av några jordgubbar förut, får aldrig nog utav dom! 
Lite mer mm i livet♥

» Oboy vilket vackert väder

Tar en pause med solandet och tillagar mig lite krub. Fisk står på menyn, nyttigt och gott! 
Sedan ut i det varma.
bild från midsommar,
vänd på huvudet :)

» Onsdags planer

Vaknade upp idag och gick ner och åt jordgubbar till frukost. Känns som sommar nu, Äntligen!
Min dag idag är inte så avancerad. Det enda jag ska göra är att köpa en present. Får se vad vädret erbjuder idag, hoppas att det blir strålade sol! :D Ska ta på mig lite kläder och gå ut en stund, Vad har ni för planer idag? 
 

» Sammanfattning om tisdag

 
Dagen har varit ganska chill. Blev ingen sprigninig idag, orkade inte sen ville jag inte heller ;p
Städade rummet iaf, bytte påslakarn örngott osv. Bra jobbat Rebecca! Sen solade jag typ i 20 minuter eller något, blev inte mycket för att solen gick i moln efter en minut. När kommer riktiga sommaren?
Just det jag har ju kliat upp varenda myggbett oxå. När jag har börjat klia så kan jag inte sluta. Usch vad jag hatar myggor alltså. Små men starka. 
Som ni vet tog jag kort på klänningen, vad tyckte ni om den? 
Nu ska jag se om vi har något gottgott hemma och slå på en film och bara ha det mys!
Ha en fin kväll! 
 

» Dagens vill ha:

Toppen hittar ni HÄR för 59 kr!
Shortsen hittar ni HÄR för 399 kr
Skorna hittar ni HÄR för 1695 kr

» 26 juni

Hej jag funderade på att ha en frågestund här på bloggen, vad tycker ni om det? Vi får se om det blir någon, i sånna fall i nästa veckan. Ni undrar säkert massor som ni aldrig fått svar på. Så tänk ut lite frågor och kom tillbaka på måndag i nästa vecka så har ni chansen att fråga mig  precis vad som helst! 

» kläningen

 <
upptäckte detta :/                                                ^                 ^                    ^                  ^
                                                                                    

» Kläning!

Bilder på kläningen kommer kl. 14.15. Kom tillbaka :)
bild från igår, osminkad.....

» Godmorgon♥

Eller godmorgon vet jag inte riktigt om jag ska säga men. Vaknade strax efter 11 och har nyss ätit frukost. Jag kan väl inte direkt påstå att jag är morgonpigg, haha! Planerna för idag var att jag skulle städa rummet, kanske ut och springa, inte illa va? Men nu visade det sig vara ganska  fint väder ute så vi får se vad jag hinner med under dagen. Jag har tänkt att bli brun i sommar men sola är inte min grej, jag kan inte bara sitta/ligga still och göra ingenting. Måste ha något att göra. Men här på landet blåste det ganska mycket, kanske kan skylla på det och vara inne? Ne, måste ut! Tänkte ta kort på kläningen idag, då får ni äntligen ser hur den ser ut. 
Lyssnar just nu på Ben and Jerry's, kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om den. Älskar början och refrengen men inte resten. Vad tycker ni om den?
 
 

» Strong words!

Att gråta inför andra betyder inte att man är svag utan att man är stark nog att visa sina känslor.

» Rip MJ

Idag är det 3 år sedan kungen av pop lämnade jorden. Ja ni vet vem jag menar, Michael Jackson. Han har många otroligt bra låtar, har alla hans skivor..... 
                             
 
 
 
 
 
 michaels hanske såldes för 1,4 miljoner kronor!
(Klicka HÄR för att komma till källan för priset.)

» Chillkväll

Tacos som kvällsmat, det var typ 100 år sedan jag åt det. Så himla gott!
Nu blir det sex and the city sedan sooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

» Vart ingen match

När jag kommer till fagersanna, där matchen skulle ha varit, så säger tränarna att vi skulle ha en avslutning istället. Lite tråkigt för nu har vi spelat en mindre match än alla andra. Jag vet inte om vi ska ha den senare, det får vi se. Vi spelade en match i laget bara 15 x 2 och sen duschade vi och bytte om. Sedan gick hela laget till klubbstugan och fikade. Mums♥  Vi har iaf några väldigt roliga människor som tex äter papper :pp HAHAHAHA! Kommer sakna det lite kanske men i sommar har vi en cup så tränarna sa att vi skulle ha två träningar innan så vi kom igång. Imorgon ska jag kanske kolla på damlandslaget, vi får se med skjuts osv. Det är fageranna/möltorp som har en dm match, HEJJA FAGERSANNA/MÖLLTORP! Vet inte vilka dom möter men antingen spelas matchen i fagervi eller i mölltorp, den börjar 19.00 tror jag. Är inte säker på tider och plats men kan skriva det på bloggen imorgon om det är någon som vill komma och kolla :)
Jag fick min overall i går. Jag tyckte den var riktigt snygg! Så himla mycket snyggare än tidigare träningsoveraller. Vad tycker ni om den?


Fotbollsskorna är nu undanlagda....

» Lovelovelovelove

Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt

» Mooooooobilblogg

Hihi testar så allt funkar på bloggen, Xoxo
Ps. Det går bara ladda upp bilder man har lagt upp en annan gång :(

Konstigt inlägg. Hoppas ni överlever

» Fotboll

Verkar som det blir fotbollsmatch nu. Så det är bara att  nu tjejer! Hoppas det inte börjar regna. 

» Bloggar från telefonen?

Hej! Kom på att man kanske kunde söka på internett på blogg.se. Och visst man kunde logga in och allt! Kanske inte världens bästa kvalité men det får väl funka. Är väldigt glad nu, ska testa om det går att ladda upp en bild oxå. Då vore det ju prefekt! Snälla låt det funka! 

» 2012-06-25

Bloggade inte igår kväll för att det åskade så vi drog ut intenätt så jag hade tyvär ingen möjlighet att uppdatera för appen funkar ju inte! Håller på att bli galen alltså!
 
Igår var det ju match mot Hörnebo. Jag tyckte vi kämpade på riktigt bra även fast det blev en förlust. 2-6, men vi fick ju in två mål iaf. Vi gjorde mycket bättre ifrån oss i andra halvlek. Om man tänker att första halvleken inte fanns så skulle vi ha vunnit. Då blev det nämligen 2-1, till oss :D
Våra tränare har beställt en radio (?) som vi ska ta med och ha innan/efter matcher och träningar för att komma igång och sammtidigt ha roligt! Tycker det var en super bra idé. 
Idag är det match igen mot Skara tror jag. Men frågan är om det blir någon match eftersom det spöregnar hela tiden. De vill väl gärna inte förstöra planerna. Men jag får hålla mig uppdaterad om den blir inställd annars så kommer det bli en blöt match!
 
Idag åkte jag och mamma in till Tibro en sväng. Har nämligen sett en sjukt fin kläning eller jag har köpt en sjukt fin kläning. Det blev inte riktigt den jag tänkte. Hade tänkt mig en lite beige kläning med blommor som är lång ibak och kort ifram. Tycker dom är jättefina! Men den sista kläningen hade de redan sålt.......surt! Men då fanns det en likadan fast i grå. Jag testade den och det var kärlek vid första ögonkastet♥ Underbar! Köpte även ett armband som jag gillade skarpt. Försökte ta lite bilder på kläningen samt armbandet men jag fasnade inte bild idag. Ska försöka ta några bilder kanske ikväll eller imorgon, vi får se hur jag gör. 
         
Ni                     får                       ha                    en                      fortsatt               trevlig              dag               !

» Time for play

Idag är det fotbollsmatch, mot hörnebo, Tibros 99.
Hoppas att det går bra. För våran del då! Någon som vet om den är i möltorp eller tibro?

Men nu vill jag tänka på annat. Jag gjorde förut en bild på pixlr.com, det vart väldigt knepigt, men jag gjorde mitt bästa. Jag försöker lära mig lite så kan jag göra häfiga bilder till bloggen, tex: dagens eller matcha ihop en outfit som jag vill ha osv. Som ni ser på bilden så lär jag mig fortfarande, kollat massa på youtube för att lära mig. När sommaren är slut ska jag ha lärt mig masssssor! Eller sommar och sommar det regnar ju bara hela tiden! Åska och regn är det enda jag ser utanför mitt fönster.  

» Midsommarstång

När vi satt och åt i går kom vi och tänka på att vi inte hade någon midsommarstång. Då drog vi barn ungdommar igång att göra en. Ingen stor men bara så man skulle få lite sommarkänsla. Vi gick och hämtade björkris och blommor samt några verktyg. Sedan var det bara att starta, som pricken över i :et så satte pappa dit en sverige flagga bara för att vi älskar vårat land ;)
Fin va?

» Blogg.se?

När kan man börja blogga från mobilen igen? Känner att det inte är jättekul att ta fram datorn så fort man vill säga något. Varför gjorde de om blogg.se? Det var väl bra som det var eller? Dom kanske ha kommit med några bra förbättningar men var det nödvändigt? 
 
BLOGG.SE:   NÄR   KAN   MAN   ANVÄNDA   APPEN?


» Syskonkärlek♥

Sandra, Du är mitt allt. Jag älskar dig♥
Även om vi inte alltid är sams så ska du alltid veta att jag älskar dig över allt annat. Du är min käraste ägodel och du är den bästa jag vet. Jag skulle kunna dö för dig. Jag vet att mitt humör kanske inte alltid är på topp men du ska alltid veta att du är min älskling. Jag kan prata med dig om precis allt och jag vet att du alltid finns där för mig när jag behöver det som mest. Du får aldrig lämna mig, lova mig det. Vi har kommit varandra närmare på senare tid då vi båda har blivit äldre. 
 
S - sagolik
A - allas dröm
N - någon man kan lita på
D - den bästa
R - rockar
A - alltid glad
 
Sandra Min finaste syster♥

» Midsommarkläder


» 2012-06-22/23

Hur hade ni det igår?

Jag hade det jättebra. Vi körde 5-kamp tex, kast med liten overall, arbetsvante, plastblomma och en kub kung. Det var också att man skulle stå i en soppåse och hoppa fram och tillbaka, sen var det att man skulle kasta iväg en gummistövell, mera detaljer behöver vi nog inte gå in på, hehe.
Vinnarna fick en chokladkaka. Jag var tyvär i det förlorande laget, men dom fuskade på en utav tävlingarna!
Sen gick vi ner till fotbollsplanen och där körde vi brändboll mot några i grannhuset, sen blev det lite fotboll på det. Sen ville vi bara ta det lungt och vi startade att grilla och satte oss ner, pratade lite. Jättetrevligt, det kanske blev för mycket för några men. I natt sov vi hos mormor. När vi vaknade åt vi frukost och sedan tog alla sina båtar och vi startade vår resa. Vi stannade vid strandstaden och tog fram några filtar och åt lite mat. Efter det åkte vi tillbaka hem för vi frös så himla mycket. När man gick ner till sjön så började det blåsa jättemycket. Hoppas vädret blir bättre eftersom vi har SOMMARLOV!
Jag fick inga bilder från kvällen eftersom min mobil dog :/ 
Men kl. 19.00 kommer det upp bilder som jag och min syster tog på midsommarafton.

» Just me and more me


» 2012-06-21

Det första jag säger är, vilket vackert väder! Helt perfekt!
Idag har jag varit hos mormor och målat en ljuslyckta och jag, pappa la nyss i båten. Skoj♥
Imorgon är det den stora dagen, Haha. Midsommar är ju bara en gång om året så jag ska ha grymt kul imorgon har jag bestämt. Vid 12- 12.30 kommer lite utav släkten och vi ska äta lite lunch ihop och sedan vid 3 tiden ska jag till ett litet ställe som heter kylvanäs och dansa runt midsommarstången. Senare ska jag till mina kusiners sommarstuga. Ska bli riktigt roligt i år för en gångs skull!
 
 
Så nu vet ni hur min dag för imorrgon ser ut och kommer troligen inte blogga imorgon. Kan kanske göra ett tidsinställt med bara massa bilder?  Jo, så blir det. Bloggen måste ju hålla igång, intesant?
(har tänkt ut ett åsikts inlägg men det kommer senare)
En bild på mig och min fina vän Erika. Du äger tjejen♥
xoxoxo

» Hemma

Hejhej. 
Cyklingen gick bra idag och vi cyklade 1,5 mil! Jag tycker vi var duktiga, men jag föredrar nog nerförsbackar än uppförsbackar kan man säga...Haha!
När vi kom hem åt vi jordgubbar och mjölk utomhus, Mums♥ Underbart väder idag ju! Första dagen på sommarlovet då man inte behövde ha långa byxor på sig. Men tyvär vad jag har hört så ska det inte bli något vidare väder på midsommar. Tråkigt men så är det.
Här har ni en bild på mig från idag,. Jag ♥ jumpsuit
Föresten, vad tycker ni om min dip dye?, jag älskar den!
 

» Midsommar planer (tidsinställt)

 Hur har ni tänkt att fira eran midsommar?

Jag själv ska tillbringa den men min familj, mina kusiner med familj och ännu en annan familj. Tror att det kommer blir den bästa midsommarafton hitils. Midsommar är en trevlig tid på året då släkt och vänner träffas och bara har det kul. Sill, färsk potatis, gräddfil, gräslök är tecken på sommar, midsommar. Underbara dofter av jordgubbar och vispgrädde är det bästa som finns. 
På midsommar är det alltid konstigt väder och det slutar med att man får sitta inne, blir det så i år med? 
Hoppas verkligen inte!

» (Tidsinställt)

Nu är jag och mamma ute och cyklar, roligt va? Tror ni det går bra för oss?
 
 
 
 
 
Tisdag: Det ska bli skönt att få röra på sig och inte bara sitta och glo in i en tv.
 
 
HEJDÅ, det kommer ett till inlägg kl 15.00. Kom tillbaka då :)

» Planer inför morgondagen

Imorgon har jag och mamma tänkt att cykla en tur. VI tänkte oss att cykla hemmifrån till tibro. Det är ungefär 1,3 mil, sen får vi se om vi cyklar hem igen. Det blir bara jag och mamma, och vi hade tänkt att stanna och fika på vägen. Mys♥ 
Jag kommer antagligen svetta ganska mycket, eller det är förväntningarna så det kanske inte blir så mysigt? :p 
Gör två tidsinställda inlägg nu ikväll som kommer upp imorgon när vi är ute och cyklar. När jag kommer hem gör jag ett inlägg.
Ska nog dra mig ner i sängen så jag orkar med morgondagen.
Take Care!

» hejjj

Ojoj, förra inlägget blev visst upplagt 2 gånger. Men det gör väl inget, då får ni ju mycket mer att titta på :)
                                                                                                                                                    
 
Men en tröja jag verkligen gillar är denna. (titta på bilden nedan) Jag vet att man har kunnat köpa den på hm, men den finns inte där längre, eller? Någon som vet var man kan få tag i den? Den är ju från förra året men jag tycker man kan ha den ändå, det är ju färger som gäller nu i sommar. Vad heter tröjan? DÅ kanske man kan söka på google eller något?
Jag är tacksam för svar för er som vet, Kommentera gärna inlägget isf.

» Fotboll/stutsmatta


» Fotboll/stutsmatta


» Mer bilder-18.00

Nu har Erika åkt hem, eller för ett tag sen. Hon ska spela fotbollsmatch, go hörnebo!
Så nu håller jag på att ladda över ännu mera bilder från min kamera. Haha! Erika gillar att ta kort kan man säga. Hon tog nästa 500 st :p Busunge.
Har inga planer för ikväll så det blir nog bara lite filmmys framför tv.
Bilderna som vi tog för andra gången kommer om exakt en timma. Så håll utsikt!
 

» Foto med Erika



Kamera: Canon EOS 1000D
Fotograf: Erika, Rebecca
Redigering: Rebecca, Erika
Modeller: Erika, Rebecca

» photo

Här får ni en smakbit från dagens fotografering med Erika.



För att se bilderna får ni komma tillbaka  kl 15.00! 
xoxo♥


» Tisdag 19

Hejsan, nu har Erika kommit hem till mig :D
Roligt va? Hon sitter och grejar med min kamera och jag med datorn...Kanske blir att vi går ut och tar kort eller vad säger du erika? ,Bra att ha till bloggen, duvet.
Men nu har jag inte något mer att säga, gör något inlägg senare idag så, vi ses och hörs! 


Bild från skolavslutningen :)

» bloggtrender

Det är rätt sjukt hur bloggare beter sig. Om en bloggare börjar prata om om tex. ett klädesplagg som den tycker är grymt snyggt och funderar på att beställa den, så känns det som att alla andra bloggare just vill ha den kläningen bara för att en annan ville ha den. Då skyndar sig en bloggaare som nyss har sett den här kläningen att beställa den och skriver ett inlägg om den å hur fin den är och hur mycket dom gillar den osv. 
Jag följer ganska många bloggar och kollar ju dom sammtidigt så jag märker när det blir några som härmas.
Jag tycker inte det är någon vidare stil... Det var så här: Jag kollade på Kenza.se och då hade hon skrivit om ett par skor och sen ser man på Kissie.se att hon har beställt dom. (orkar inte gå in på detaljer)
Jag tycker båda två har bra bloggar men kan dom inte komma med något nytt? Man kanske ser de här skorna på en annans blogg och vill ha dom, men då tycker jag inte man ska skriva så mycket om dom, inte göra en stor grej utav det. 
Jag vill gärna ha en blogg som dom, kända med många besökare men jag tycker inte det är ok, att göra så. Vad tycker ni, Är det bara jag som reagerar på det?
Ibland när man ser sånt och det är personer man ser upp till så blir man lite besviken.
Tycker ni det är okej att göra så?

» Mys framför tv:n

Sitter just nu och myser, ensam, framför tv och äter godis. 







forever alone

» två bilder från igår



» före/efter


ser dock ut som jag har blekt/färgat mitt blonda hår men det har jag inte utan det är bara ljuset :)


» Hemma efter en hel dag på Ståhlcammen.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejsan! Hur mår ni idag?, jag mår toppen!
Idag har jag gjort dip dye och jag är sjukt nöjd! Tror Elsa oxå är det? ;) Haha!
Gjorde lila och elsa blå/turkost, jättefint!
Men nu får jag ha den här färgen ett bra tag! 
Är bara liiiiiiiiiiiiite trött på stråhlcammen (där vi gjorde det) för att vi kom dit 13:50 och gick därifrån 18:45? Anledningen till att det tog så lång tid var att elsa fick göra det två gånger, att  göra en gång tog ca 1 1/2 timma. Det blev inte rätt färg på elsa och man ska ju inte göra något man inte trivs i så då försökte vi igen, då lyckades det!  
Jag och elsa var ''modeller'' (HAHA!) Vi var de första som gjorde detta så de frågade om de fick ta kort och lägga ut på deras hemsida på facebook. Vi sa båda ''ja'' och nu dyker vi nog snart fram på deras hemsida.
Haha, det var lite roligt med alla som jobbade där, för de ville ju se.... Så det var att ta fram håret och le :D
Har inte tagit några vidare bilder på det än men jag har ju hela sommarlovet på att ta kort, så ni får nöja er med iphone bilder.

jag när jag gjorde det

Glömde helt bort att ta kort på elsa när hon var färdig så det får ni ta reda på själva.
Tyckte jag matchade kläderna riktigt bra idag, en lila topp (?) med lila hår :D

» måndag

Idag är det första dagen på sommarlovet! Det känns så jävla bra :D Nu väntar jag bara på att solen ska komma fram så man ska kunna leva livet på riktigt.
Som premiär på sommarlovet ska jag göra dip dye. Vid det här laget vet ni det och ni kanske tycker att jag pratar för mycket om det, men detta är en stor sak för mig. Det går ju inte bort lixom...
Elsa gör det sammtidigt som mig så om det inte blir bra så är vi iaf två, Ebba ska oxå med och titta.
Men nu ska jag göra det och inte fega ur!

» redigerar lite bilder på kvällskvisten?? :p




» Fotodag med Ebba!



mer bilder kommer i senare inlägg ♥

» 2012-06-17

Ebba är här myss ♥
bakat underbara muffins, och ebba har skärt sig :'(  
Vi hade tänkt att dra ut och gå en liten sväng för att röra på oss. 
Snabbt inlägg osv, men berättar mer om allt imorgon. Just de DIP DYE IMORGON!!!
Gör jag rätt, eller blir detta knasigt?!

» LOVE

Kille: Vi kör en lek, vilken lek du vill. 
Men inte Kurragömma.
Tjej: Varför inte kurragömma?
Kille: För att en tjej som dig är omöjlig att hitta ♥

» Rebecca rekomenderar...

I tidsdags hade vi hälsa. Vi var ute i skogen och körde catch the flag, jag hade mina palladium skor på mig och det var väl inte direkt det smartaste jag har gjort....
Dom fick massa gräsfläckar på sig och jord. Så idag testade jag en liten ''sten'' som vi köpte sammtidigt som mina skor. De sa att den tog bort fläckar. Och det gjorde den verkligen! Kanske inte de värsta men, nu ser mina skor som nya ut igen. Man tog stenen/suddigummit och skrubbade lite och sen tog man en borte och putsa bort det. Sen kom jag på, aldeles själv, att man skulle ju kunna ta en köksvamp och skrubba. Jag testade och det funkade oxå! Mina skor = rena.
Om du vill få dina skor som nya igen testa denna! 
(lägger upp en bild på den) De blir inte 100 % rena men en bit påväg.
Funkar på alla färger,

stain remover = ett bra tips

» Lördag/Söndagggg

Bloggade inte igår för att jag ville helt enkelt inte plus att jag var inte hemma. (det åska så vi drog ut internätt)
Igår när jag mamma, mormor åkte för att hämta min syster så passade vi på att åka till dollar store.
Hittade ett nytt skal, yey! Det var en kanin :)
Köpter även lite ''dollar store godis'' MUMS!
Sen hände det inte så mycket mer än att mamma hade köpte jordgubbar, Myys ♥

Idag har jag städat iordning lite på rummet och jag har varit ute och rensat (känar pengar) ogräs osv. 
Idag kommer nämligen Ebba hit och vi ska ha riktigt mys. Imorgon ska jag och Elsa göra dip dye. Jag är otroligt nervös :/ Men det blir bra tillslut (hoppas jag.......



» Tar och städar

MItt rum ser hemskt ut. Någon som har lust att komma och hjälpa mig? :/ 
Bjuder på en bild..

» Skolavslutningskläder

Hade på mig en vit kjol och ett linne samt ett skärp.



» SOMMARLOV!

Nu ärtligen har jag sommarlov. Det känns så himla underbart!
Alla hade jättefina kläningar och höga fina klackskor :) 
SOMMARLOV DET VILL VI HAAAAAAAAAA!
(Håller på att ladda över det jag hade på mig så det kommer i nästa inlägg.)

» Maskeradbrännboll

Hejhejhallå!
Idag var det maskeradbrännboll, för er som inte vet vad det är så är det först maskerad sen brännboll. Inte så svårt att lista ut va?! Haha...
Makeraden var grymt kul! :D Som jag har nämt tidigare så fick inte 6:orna vara med i år :( 
Så många sjuka framträdanden :'p 
Man skrattade ju inte för liiite idag iaf.
Vi fick spela 5 st matcher och vi vann 1 match. Den var mot en 9. ''Rebecca är stolt över sin klass'' ;)
Vi gick då inte vidare till final tuvär utan först var det semifinal mellan två st 8. Då visade det sig att det hade fått samma poäng alltså lika. Det känndes som att det var helt omöjligt!
När det sen var en klass som vann så var det final. Finalen gick mellan en 9 ochg en 8, men måste bara påpeka (inte för att vara taskig) att 8:orna spelade så.....taktiskt. Tyckte inte alls om hur dom spelade. Alla tjejer sköt ner bollen i marken så snabbt som möjligt och så sprang alla när killarna slog. Men  de vann iaf. 9:orna var bättre (enligt mig) för några gjorde frivarv varje gång. Bra kämpat båda lagen iaf.


Imorgon är det skolavluting för min del, detta har jag längtat efter i ett helt år! Men tänk vi har ''bara'' lov i 10 veckor. Inte så mycket va? ;)
Det händer nog inte så mycket mer än att vi säger hejdå till klassen och är i sporthallen för att lyssna på vad rektorn har att säga. 
När jag kommer hem ska jag genast berätta vad som hände :) 
Ha det bra vi hörs imorgon!

så här se jag ut när jag har roligt med mig själv och kameran.

bilderna blev visst inte i samma storlek men orkar inte ända. De håller nämligen på att göra om blogg.se så nu måste jag lära mig lite hur man gör.

» "rubrik"

Är inte på världens bästa humör just nu, bloggar imorgon....


» 12 juni

Hej! Idag drog typ 10 stycken både tjejer och killar o köpte pizza. Jättekul! Älskar att göra sånna saker, lite spontant.
Men har snart fotbollsmatch i Stenstorp...tror jag? Den börjar iaf 00:00 om någon vill komma och kolla. (skojjar) Egentligen skulle jag hellre stanna hemma och lata mig nu men det kommer jag ju göra hela sommarlovet ;)

Imorgon är det den efterlängtade maskeradbrändbollen. Hoppas vi vinner (inte så stor chans men ändå) vi ska möta en 7, två 8, en 9.
När vi gick och kolla vilka vi skulle spela mot så hittade vi en lapp som det stod lite information på och även detta...


» (Goodnight)

"Lyckan som smiter sig igenom en dörr som du inte visste du lämnat öppen"


» Timbuktu

(Repris) I förra veckan (?) gick jag och några tjejer på upp&ner. Där var då Timbaktu. Helt otroligt att han kom till lilla Tibro, fast hur mycket pengar har de inte lagt ner på detta?!
Vi hade väldigt otur med vädret eftersom det började spöregna och ingen hade med paraply med sig :/ som tur var hade vi massa filtar som vi kunde ha över o under oss.
Det var en hel upplevele men här kommer bilderna som jag tog. Dock är alla bilder dårliga men var svårt att ta kort i regn.
vrid på huvudet (y)
innan då vi smyg kolla över staketet ;)

» more comming soon..

Håller på att ladda över mina bilder från mobilen till datorn, tibuktu bilder kommer inästa inlägg

» Skolavslutning

Jag vet att jag har skrivit lite om det redan men jag känner att jag vill skriva ett ''riktigt'' inlägg om det, eftersom vi går ut sexan!
Det känns så himla gött att vi snart inte är minst längre men....hur kommer det bli när alla nya sexor kommer upp?
Kommer bli kaos. Undra om årets sjuer tänkte så om oss när vi skulle börja?
Men på skolavslutningen ska jag ha ett par shorts och något linne typ. De flesta har nog klänning men jag trivs inte så bra i klänning så jag vill hellre ha shorts. Vad ska du ha?
Sexan har i alla fall gått väldigt fort. Eller om man tänker vecka för vecka och dag för dag och timme för timme så har det inte gått så fort men i det stor hela. Har lärt känna några flera kompisar nu på nybo. En del har jag kommit nära men några har jag tappat kontakten med :( När klassen blir så utspridd så händer det nog lätt tror jag.
Men det är ju bättre att ha några sanna än hundra falska.
Iaf tillbaka till det jag igentligen skulle prata om, Nybo har blivit en ny start för mig och jag ångrar ingenting.
När man skulle börja sexan var man rädd för niorna och trodde att världen skulle gå under för att klassen splittrades men så blir det inte alls. Man får räkna med motgångar i livet och det är väll bra att få lite nya människor runt sig?
Sammanfattnig: Nybo är helt Ok.
Bjussar på en bild från valborg, Ha det bra!

» Sliten & trött

Är så himla trött, orkar inte blogga. Kanske kommer in ett inlägg ikväll?
Xoxo <3


» 11 juni

Hej! Idag efter skolan åkte jag mamma, Sandra in till stan för att förnya våra pass. Blev sådär nöjd med kortet med jag råkade skriva snett när man skulle skriva sitt namn :/ ops...
Men idag bokade jag och Elsa tid för dip dye. Är så himla taggad så ni anar inte. Men vi hade tänkt att göra det på fredag men då fanns det inte tid så det blir på måndag. Jag ska göra lila och Elsa turkost. Tyvärr fanns det bara sån färg som var permanent, så om man vill ta bort det är det bäst att klippa sig, eller möjligtvis färga. Men håret hinner ju växa på sommarlovet nu så det blir inget problem att klippa av det sen för mig.
På bilden nedan ser ni dagens outfit :)


» Söndag kväll

Ligger i sängen med världens bästa katt. Puss <3



Bara 3 riktiga skoldagar kvar. Nu väntas det sommarlov! Ska sova hela dagarna samt bli brun :))))
Ååå längtar!


» Fiika

Som sagt var en del utav släkten här och fika. Jättemysigt att träffa dom.
Älskar er :*


Men titta längst ner i hörnet på bilden....vad står det där? Jo 25% mindre salt och sen kollar ni var det är för smak på chipsen.....saltade. Tyckte det var lite komiskt.


» 10 Juni

Släkten är här och fikar, myyys.
Bloggar senare .


» Kärlek :*

De vackraste och mest värdefulla tingen i livet kan man inte se eller ens vidröra. Dem måste du känna med hjärtat


» True words!

Dont Lose your pen.


» Madebyme: Rebecca


LOVE is more than a Word, remember it!


» Nu

Just nu ice age 2...igen ;p


» Stan

Idag var jag inne i stan med Ebba. Super kul, dock missade vi bussen och då var det 2 1/2 t timme kvar tills bästa buss kom. Så vi fick gå in till Comerce och där målade jag Ebbas naglar orange. Tillslut ringde vi mamma eftersom vi inte orkade vänta. Jag var nämligen pank ;) Hittade skolavslutnings kläder, både ja och Ebba. På bilden ser ni lite utav ett linne jag köpte.


» Fredag kväll 8 juni

Blev/blir en sköta om mig kväll. Tog en ansiktsmask och just nu fixar jag mina naglar. De blir rosa med något mönster. Vad för mönster vet jag inte riktig än. Men tittar på ice age 2 som är gryym! Haha älskar sid. Imorgon blir det stan med ebbis ska köpa skolavslutningskläder :D suuuuper (y)


» Macken!

Alla som inte har sett roy och Roger slår på svt 1!!


» photos on me on a friday.


» I was on a Wedding

Took some pictures of the wedding..

» Här kommer det..

blått linne gina- vitt line gina- jumpsuit hm- topp? gina (passar bra med höga shorts till sommar) - rosa byxor gina- lila shorts gina-
Har även gjort en hylla i träslöjden. Försökte göra så enkelt som möjligt för mig genom att bara borra ihop några brädor medans alla andra gjorde värsta stora grejerna :o Den fick sitta på mitt rum, som en liten förvaring..

» 8 Juni

Nu är det bara 7 Dagar kvar till skolavslutningen. Glad tjej? JAA!
Det är endast 3 ''riktiga'' skoldagar kvar. Sen på torsdag är det maskerad brändbollen då alla 6:or inte får klä ut sig. Dålig stil! På fredag (nästa vecka) är det skolavsluningen alltså den 15 Juni. Fast då ska vi typ bara komma och åka. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på avslutningen :( En del ska ha kläningar, andra kjolar och vissa shorts, så det är väldigt utspritt. Jag blir förvirrad, vad ska du ha? Kommentera isånna fall.
Ska åka och shoppa ihelgen så då kanske jag kan hitta något snyggt. Hoppas det iaf. Har fortfarande inte lagt upp bilder på det jag köpte förra gången jag var istan, så det kommer i nästa inlägg.
nuvarande header.

» Livet

Man måste kunna leva livet, ha kul kunna skratta och le. Man ska kunna släppa loss och bara tänka på stunden. Man tjänar längst på att vara sig själv. Skratt förlänger livet.
Lycka är att minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva idag!


» some pic

En tjej som är grymt vacker är Kenza. Hennes hår :')
Har skrivit en kommentar på hennes blogg, dock på ett gammalt inlägg men frågade lite om dip dye. Hoppas hon svarar!
Kommenterade en utav Kissies bilder på instagram och hon svarade :D Snacka om att jag blev glad,
Rebecca: Älskar din blogg!
Kissie: ''@rebbeccalarsson Tack sötis :) ''
Hihi :)
Just nu: Sitter i soffan och ler.
kenza
kissie
oseriös bid,

» Buss

Sitter i bussen, 50 minuter kvar att åka, yay.


» True,

Jag hatar dig inte men jag skulle ljuga om jag sa jag älskar dig.


» Plugg

Hej
Jag gillar inte att plugga
Hejdå


» Me don't like

En sak jag inte gillar är finnar! Blä bort med skiten. Har börjat använda dessa produkter igen. De är från Apoteket och jag tycker de är bra. Man får oxå len hy efter ha använt dom.
De ska användas morgon kväll och jag ska försöka göra detta ett tag och sedan se om det gör någon skillnad. Så vi får vänta och se.
Ha det bra


» Dip Dye

En sak jag tycker är riktigt snyggt är dip dye! Det är värsta ballt ;)
Vet ni vem Kenza är? Sveriges största bloggare, hon har det - klicka här för att komma till hennes blogg
Jag och min kompis har tänkt att göra det på sommarlovet :D Fast vi tar färg som försvinner typ efter 2 veckor i fall man inte gillar det lixom.  Jag ääälskar lila så jag hade tänkt mig det. Har hört att det blir svårare att matcha kläder men det struntar jag i. Jag gör det ju på sommarlovet utav en anledning ;)
(första bilden, Kenza)
bilder: google.
Tycker sista bilden är grymt snygg men har inte sån hårfärg :/

» buu för prov!

Sitter och pluggar just nu, kul........fml
Har tyska prov imorgon, det kommer inte gå bra :/ Har också 35 verktyg i no som man ska veta hur de ser ut och heter. Usch!
Men det är ju bara imorgon samt 3 dagar i nästa vecka kvar. Sen på torsdag är det maskerad bränboll och fredag är det skolavslutning. Jaaaaa! Det ska bli så skönt att inte behöva gå upp tidigt varje morgon, utan kunna sova till kl 2 utan att någon bryr sig lixom.
ursäkta för den dårliga kvaliten på min data kamera!

» Timbuktu

I heligen var det ju Timbuktu och gud var grym han är! Hihi, jag vinkade till honom och han vinkade tillbaka :)
Haha, men tänk att han kom till lilla Tibro. Det såldes över 2000 billjeter så det var nog flera än jag som var sugna på att se honom!
Jag har dock alla bilder jag tog på honom på mobilen så det får vänta.
Sen sov jag hos Sara och hade myyys. Vi kollade på ''Jag saknar dig'' kunde inte hålla tårarna borta :'(
Den är så himla sorlig! När jag hör låten (nedanför) så tänker jag direkt på denna film.
om ni vill läsa mer om min och saras mys kväll, läs då hennes blogg genom att trycka på hennes namn inlägget! :)

» Big brother!

Har myst ner mig i sägen nu efter en lång dag bestående utav städning. Nu tittar jag på BB Sverige och jag ville verkligen att Annica skulle vinna efter allt Marcello har gjort mot henne. Men nu har hon åkt ut och det står imellan Amandus och Hanna J. Så nu tycker jag Hanna J som har varit sig själv igenom tävlingen (enligt deltagarna)
Titta du också, kanal 11/14 21.00-22.55
Rösta på hannnnnnnnnnna!


» Nyttigare Rebecca.

Jag har beslutat mig för att dra ner på alla sötsaker och leva nyttigare. Det började med en grej i fotbollen som fick mig att undra om jag hade dåligt blodsocker, och jag har ju gluten och många som har gluten har också diabetes och jag vill ju verkligen inte få diabetes också. För om jag fortsätter äta massa godis osv kanske jag får det och då kommer jag ångra att jag åt massa socker som liten.
Rebecca Larssons mål 2012: äta nyttigare.


» Helg

Helgen blev bara bäst! Sov över hos Ronja, girl you are best.
Spelade sen match mot Skövde tror jag, vi förlorade den men jag tyckte vi spelade bra förutom jag då.....
Resultatet blev 0-3 men vårt lag fortsätter kämpa och ger inte upp!
FMB/ före detta FIF
Bild för ca 3 veckor sen då jag kollade på match....


» Skoooooog

Idag har bi varit hela dagen i skogen! Usch, vi skulle bygga en fantasistad. Och våran blev.........bra......HAHA!
Men vi hade så otrolig otur med vädret! Regnade hela tiden och svinkallt.
Och trampade på en spik oxå, jag bara kände att det kom upp något under skon och reagerade direkt! Tur att våran lärare just var där och drog ut den! Det är konstigt vilken adrenalinkick man får! Men det blev bara en liiiiten prick under foten, jag hade väldigt tur :)
Men ja har tittat Lite på BB och nu ska jag ringa pappa så jag kan få skjuts till Ronja där jag ska tillbringa dagen med, myys <3