» TIDSINSTÄLLT

Senaste från min instagram @rebbeccalarsson
 
Bild 1: ''To be somebody, you have to eat somebody.
Bild 2: Fixade mina naglar till Nyår
Bild 3: Jag på julafton ''Merry Christmas''
Bild 4: Nu mera är allt rasistiskt i Sverige
Bild 5: Fler saker blir rasistiska
Bild 6: En jättesöt hund ^^
 
Nu ska jag fira Nyår men vi hörs imorgon! ♥

» TWITTER

Mina senaste, haha ja bilden säger allt, jag kan inte sova.
Följ mig btw, "rebbeccalarsson"


» RESULTAT

Detta är kvällens resultat på armbanden jag gjort. Blev riktigt nöjd med båda två faktiskt, älskar att pyssla! Inte sista gången jag gör dessa kan ja säga ^^
Vad tycker ni?


» KVÄLLSPYSSEL

Sitter och gör egna armband, hoppas på det bästa. Önska mig lycka till!


» NYÅRSPLANER

Vad har ni för planer inför morgondagen? Själv ska jag och några tjejer fira ihop. Tror att det kommer bli grymt! Tre rätters och varandras sällskap, kan det bli bättre? ♥ 
Ska bli så jä*la kul!
Bara att få inviga det nya året ihop ska bli gryyyymt! 
Ska ni också fira med era vänner eller ska ni fira med släkten kanske? 
-Me, Christmas Day ♥

» NÄST SISTA DAGEN AV 2012

Förlåt men bloggen blir alltid andra hand men jag återkommer alltid när jag har tid/ork. Nu är jag tillbaka iaf, i fredags kom Elsa och Ebba och vi snacka och hade det mysigt. I lördags åkte de vid 3-4 och sen kom Sandra och då hade vi en familjekväll, riktigt roligt när heIa familjen är sammlad. Idag gick jag upp mellan 10-11 och sen dröjde det inte länge förän vi tog på oss skriskorna och åkte en tur på Örlen. Sen kom farmor och farfar en stund och nu ska mamma, pappa och jag äta kvällsmat och sen hade vi tänkt att mysa ner framför en film. 
 
 
 
Ha det bra! ♥

» 27 DECEMBER

 
Va ju inne i stan idag och nog hittade jag saker jag ville ha. Det som var komiskt va att inget av det jag köpte var på rea, haha. Aja blev nöjd med mina köp iaf det är de vitigaste. Köpte ett par tights till nyår och ett par dr denim byxor samt en långarmad tröja. Bilder kommer troligtvis imorgon. 
Dagen har förövrigt varit bra, ikväll ska jag bara chilla och kolla på film ♥

» VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Tycker faktiskt det är lite kul att titta på, underkläderna är så överdrivna med vingar och skit och värda en förmögenhet, men vissa är faktiskt riktigt fina.
Om ni vill kolla på det så pågår det just nu i kanal 3. 17.55-18.55

Måla mina naglar i förrgår, hiss/diss?


» I LOVE..

Självklart att jag skulle glömma av något i förra inlägget
~dåliga bilder, (hade precis skakat ena flaskan därav bubblorna)


» JULKLAPPAR

  • underkläder
  • sminksett
  • 2 st presentkort på bikbok
  • pengar
  • iphoneskal
  • datamus
  • sport-top
  • träningströjor
  • kamerastativ
Detta fick jag på julafton, nöjd med alla klappar kan jag säga! Bilder från julafton vet jag inte om det kommer upp för jag log så mobbat på alla bilder, haha! 

» REBECCA TIPSAR

 
Linne - thehut.com// byxor - witchery.com.au// Skor - thehut.com// Nagelack - charlotterusse.com// väska - fashionphile.com// 
 
Gjorde ett litet colage med kläder. Endast svart/vitt kanske lite tråkigt men tycker det blev snyggt iaf ^^

» NU GÖR VI SKÖVDE OSÄKERT

Ska fixa mig lite till nu och sen åker jag in mot Skövde. Där gör jag och Sandra Skövde osäkert! Haha
Har gjort några tidsinställda inlägg idag för jag vet inte när jag kommer hem osv.
Ha en bra dag! ❤


» GODNATT

Har precis kollat klart på någon film kommer inte ihåg vad den hette ^^ den var förövrigt jättebra! Nu ska jag sova och imorgon blir det shopping med Sandra ❤


» HEJDÅ PICMONKEY

Åh så sorligt sidan där jag redigerar en del bilder har börjat kosta. Det har alltid gått att trycka bort det men inte längre, buuuuuuuu!! Måste hitta en ny sida, vissa saker funkar fortfarande så jag får väl klara mig med det. 
Tips?! :D 
 

» 26 DECEMBER

Kalaset var okej, stannade där till 12-13 någon gång sen åkte jag hem och har kollat på Glee hur länge som helst. Haha det är Glee maraton mån-fredag tror det började 10.00 och sen slutade det 21.00 men jag orkar inte kolla mera :p 
Tog outfit bilder förut också som ni kan se nedan. Tog också fram mina julklappar och plåtade dom, inlägget kommer upp imorgon.
Frågade min syster om vi inte kunde åka in på mellandagsrean så vi ska nog det, har mycket pengar nu från julafton som jag ska spändera på kläder och andra prylar ^^ 

» BACK ON TRACK!

Nu drar jag igång bloggen igen, men ska på kalas nu så kan inte mer än säga God Jul! ❤


» TISDAG

3 dagar kvar i skolan, allt jag vill ha just nu är lov så man kan leva livet, inte bara sitta i ett dystert grått rum där allt man hör är när stift går av. Hahah nej men längtar grymt mycket efter julafton!


» JULAFTON

Äntligen beställd!
Julkläder check! (Hoppas den passar)


» SÅ JÄ*LA GLAD

Åh just nu kan inget förstöra för mig, jag kommer aldrig bli den jag var förut. 
Carpe diem ♥

» 12-12-12

Ni har väl inte missat att idag var det den 12/12 -12 kl . 12:12:12:12:12 osv
Haha lyckades få med det på bild, haha vi körde raketen under klockslaget ;)
Idag är kärlekens dag, dock har det inte visat sig för mig..


» Onsdag --> torsdag

Förlåt att uppdateringen svajar men har haft skolan att tänka på. Fysik provet gick jättebra kändes det, soprovet har vi imorgon men först på morgonen ska vi kolla på lucian, skönt slipper en bra stund lektion ;)
Tror jag får hjärnsläpp på varje prov, åhh blir så sur när man går igenom proven och man märker att man gjort typ 100 slarv fel och fått massa poängs avdrag på uppgifter man kan #ilska
Aja går bara i sjuan och har två år kvar att förbättra mig i så just nu..bryr jag mig inte om det provvvvvet. Jag vet att jag kan och det är huvudsaken!


» Skype

Är min nya drog, Haha seriöst


» TIPS

Nagelacken jag bloggade om förut var inte riktigt som jag trodde, trodde att den skulle täcka men detta blir ett bra toplack istället, så ett tips till er som bara vill ha en gnutta glitter så är detta ett tips.
(Köpta på H&M för ca 40kr st.)


» JULKALENDERN -2012

Tittar ni på årets julkalender? Det gör jag, kollade precis på dagens avsnitt och nu blir det bara spännande och spännande. Grevens återkomst, dock är det nästan ett måste att ha sett Mysteriet på greveholm första julkalendern för nu börjar det kopplas tillbaka mer och mer. Ett tips är att snabbt kolla igemom alla avsnitt så ni hänger med i årets! 

Känner mig som 4år när jag kollar på det ^^ ♥

» TIONDE DECEMBER

Helgen spänderades men min underbara Ebba, vi drog faktiskt till det nya gymmet i tibro och kännde lite på maskinerna, haha. Känndes lite i bena igår kan jag säga. Åkte även med henne och hennes familj in till stan för de skulle köpa någa klappar. Själv slog jag på stort, två nagelack..till mig själv. Redan klar med alla klappar faktiskt, var ute i god tid i år. 
Gårdagskvällen samt idag gick åt att plugga till Fysikprov som jag har imorgon, hoppas det går vägen! Fick tillbaka ett annat prov som gick lite mindre bra så att säga haha, kommer inte berätta något om det.. 
Förlåt att det inte blev någon uppdatering i helgen men appen funkade inte, fast läste precis att den funkar igen, roligt! 
- Har ni märkt att min datakamera äger? Det har inte jag.. 

» Inspiration

Åh längtar tills man har en egen lya att styla precis som man vill!
 
 
 

» NU ÄR JAG TILLBAKA IGEN

Hahah, skaffade skype i torsdags och nu är jag fast, så jag har varit social på ett annat sätt så att säga. Haha suttit flera timmar och skypat, helt sjukt :p
Proven i veckan har gått bra tror jag och nu i helgen måste jag plugga till Fysikprov som är på tisdag (?!) och soprov som är på torsdag. 
Veckan har iaf gått så himla fort! Känns som det var måndags igår, haha. Slöjdläraren sa att vi inte behövde gå på nästa lektion om vi inte ville och vi inte hade något mer att göra #jackpot! Vi får se går ju inga bra bussar då men aja. 
Ps. glöm inte öppna lucka 8 idag! Hehe jag är redan på lucka 10 i chokladkalendern opsi
-tyckte bilden blev cool la dock aldrig ut den. 

» GODNATT VÄRLDEN

Haha skypeat hela dan, hahaha
Återkommer imorgon ❤
~kvällshumor


» GODNATT FOLKET

Kryper ner i en ny bäddad säng och önskar att jag hade rakat bena..


» ROLIG MAMMA

Haha mamma du hittar alltid på något du :p


» JAG VILL HA LOV

Åh, längtar verkligen till jullovet! Vill att det ska börja imorgon dock så är det några dagar kvar. Det var någon som sa att det bara var 11 dagar kvar till julovet börjar (helgen är inte medräknad) tycker det är gryyymt! De här sista veckorna kommer ändå vara jobbiga för att nu ska det verkligen vara prov i allting! Har ett svenska prov imorgon som jag hoppas ska gå bra och på fredag har jag Matteprov, inte det roligaste kanske menmen. Helgen får vi se vad jag hittar på, kanske tjejkväll, men en sak som är säker är att jag ska ut i snön och leka! Ska också baka lussebullar, mums! ♥
Förstår inte hur hon klarade det!

» BLOGG

Sitter och fixar lite med Die Blog, haha aja hejdå ;)


» YESTERDAY PHOTO

Tog några bilder igår, dock blev inte många bra men satte ihop några som såg ganska bra ut eller vad tycker ni? ♥

» FEMTE DECEMBER

För er som inte märkt det ännu så snöar det. Haha kul eller inte. Jag gillar snön men hatar kylan, kanske är raka motsattser men så är det. 
Hade tänkt att träna förut men sedan såg jag en godisskål, får trösta mig med att jag tränade i måndags ;)

» HEJ TISDAG

Skola, plugg, mys med film beskriver min dag ganska bra. Mamma bokade klipp tid till mig idag, dock var den första tiden 3/1 -13 men det är väl bara att gilla läget anntar jag. Jul kommer firas med släckten och förhoppningsvis nyår med några goa grudar! ♥ 
- gammal bild men ny på instagram, -----> rebbeccalarsson

» MYS

Myser i sägen med min prins ❤


» GOD KVÄLLSMAT GÖR MIG GLAD

Frågade mamma om hon kunde göra pannkakor och det gjorde hon. Nu ligger jag och kollar på mean girl och sen ska jag plugga till prov..
Huvudvärken är typ borta nu, skönt aja ha det bra!


» TRÖTT OCH INTE ALLS GLAD

Åh har jätteont i huvudet, tänkte sova en stund och hoppas det försvinner sen. Bara jag inte är påväg att bli förkyld eller något liknande! Senare idag hade jag tänkt att fixa till mina naglar, gjorde fransk manikyr häromdan och det är åkt bort lite som jag tänkte fylla i. Sen ska jag typ sätta på en film ooch äta godis! MUMMA ♥
Tog bilder igår på några ny inköpta smycken som jag tänkte visa er, men det kommer senare.
-picture of me
 
 

» JAG ÄR MED OCH TÄVLAR..

på Hannas blogg. Där har hon tävlingar ända fram till jul. Det vill säga en julkalender. Där kan man vinna lite olika grejer och just idag kan man vinna ett presentkort på smycken, 700 kr ligger det på. Haha nu kommer tävlingsinstinkten fram ^^ ♥
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG
Jag är även med och tävlar på Alexandras blogg (kissie). Där får man välja vad som helst på en hemsida och sen måste man gilla en sak på facebook också. Hittade en döläcker väska som jag försöker tävla om. Man är också tvungen att skriva varför man vill vinna och även skriva in sin e-post.
LÄNK TILL HENNES BLOGG (klicka här för att komma till inlägget)

» SVAR PÅ TAL

Det var någon som frågade var dessa två fanns att köpa, två länkar här under.
 

» ANDRA DECEMBER

Idag är det första advent som de flesta redan vet och det innebär att vi ska bland annat ska tända första ljuset i adventsljusstaken samt ta den andra chokladen i chokladkalendern, ni har väl inte glömt att köpa en?
Idag åkte hela familijen till Jönköpning som sagt vi var på IKEA och köpte lite smått o gott. Inget speciellt direkt så kommer troligen inte lägga ut några bilder på det. Vi hade det trevligt iaf :)
Nu kollar jag på Arne Dahl och sen ska jag sova, imorgon är det skola. kul osv
-bild från i fredags

» FÖRSTA ADVENT

Risalamalta och mackor sen solsidan, myys! ❤


» NY HEADER

Sa i ett tidigare inlägg att jag skulle byta header och det var denna bild som jag hade tänkt mig. Blev det bra?
Kanske lite för ''sommrig'' bild eftersom det nu ligger snö på marken, haha. Redan nu längtar jag redan tillbaka då man kunde gå runt i shorts men vintern är väl mysig den också ^^
Just nu kollar jag på Så mycket bättre för typ andra gången, har aldrig riktigt gillat det men å andra sidan är det ju mysigt när de sjunger låtar och sådär. Snart börjar Sex and the city som blir min kväll. Ha det bra! 
(om du inte ser headern, tryck F5)

» JULKLÄDER

Har varit inne i stan ett x-antal gånger men har inte hittat den lilla extra. Juste det jag pratar om julkläder. Har kollat runt llite på nelly.com och har hittat två klädesplagg jag kan tänka mig att beställa. Vilken tycker ni är finast? Jag tror jag gillar kläningen mest fast ska ju Jönköping imorgon och då kanske jag hittar något fint som jag kan ha. 
 

 

» PORTKOD 1321

Är typ den bästa serien som finns! Tyvär är den nu slut men man kan kolla på den på svt
Det är en typisk tonårs-serie kan jag tycka. Massa kärlek och många dumma ungdommar. 
Låten ''Luckiest girl'' är med i hela serien och är även introlåt och då blir man typ glad i hela kroppen när man hör den. Vill verkligen ha fler avsnitt, så hiiiimla brrraa. 
 
 

 
 

» FÖRSTA DECEMBER

Heej alla underbara! 
Nu är det dags för lite december bloggning eller hur? Vill bara säga att nu kör jag, har varit massa prov och sen har jag varit med kompisar så blivit lite tid över. 
I går var jag med Erika jättemysigt, vi lagade oss lite krub och sen hackade vi frukt och doppade i choklad. Mums♥
I morse gick jag upp typ halv åtta och gjorde mig iordning och sen åkte jag, Erika och Irma in till stan och köpte några klappar. Nu har jag julpysslat en massa med familjen och redan ätit massa goodeis (opsi). 
Imorgon ska jag troligen till Jönköping och shoppa (?) vi får se imorgon.